Weekend-jackpot hos Danske Spil Bingo på 25.000 kr.

Weekend-jackpot hos Danske Spil Bingo på 25.000 kr.

Weekend-jackpot hos Danske Spil Bingo er den nye afløser for Fredags-jackpotten, og det er særdeles gode nyheder for mig, der elsker bingo – og for dig, læser, ligeså. Fredags-jackpotten gik ud på at spille i Stjernedrys bingorummet fredag mellem kl. 20 og kl. 22 i håbet om at score jackpotten. Det kan du stadig gøre, blot er tidspunktet nu udviddet til at gælde både fredag, lørdag og søndag.

Når du spiller bingo hos Stjernedrys er priserne altid højere end i de andre bingorum. Det er der naturligvis en grund til, nemlig at præmiepuljen er højere i Stjerndrys end i nogle af de andre. Spillepladerne til Weekend-jackpot koster 20,40 kr. – et lidt pudsigt beløb, men sådan er det. Husk, når du køber bingoplader, at du køber til det rigtige spil, det kan godt snyde en nogle gange.

Weekend-jackpot spilles, ligesom Fredags-jackpot gjorde, i tidsrummet 20-22 og jackpotten er på 25.000 kr. hvis du har bingo inden for et bestemt antal opråbte bingonumre. Jackpotten er faldende, jo flere numre en spiller er om at få jackpot. Det foregår sådan her:

  • Har du bingo indenfor 1-51 numre, udløser det jackpotten på 25.000 kr. 
  • Har du i stedet bingo indenfor 52-53 numre, er jackpotten det mindre, nemlig 18.750 kr.
  • Dernæst falder den igen, hvis du har bingo indenfor 54-55 numre til 12.500 kr.
  • Ved bingo indenfor 56-57 numre er gevinsten på 6.250 kr.
  • Og til sidst falder jackpotten ved bingo indenfor 58-59 numre til 1000 kr.

Så det gælder altså om, at få bingo så hurtigt som muligt, for at få den store gevinst. Men som vi alle ved, så handler det i bingo ikke om, hvor dygtig man er til spillet, men om hvor heldig man er.

Udover Weekend-jackpot i Stjernedrys, så lover Danske Spil Bingo også, at der er chatværter i samme tidsrum alle tre aftener. Det er også en fed nyhed, for det betyder, at mens bingospillet kører, så kan man hygge sig med quizzer og konkurrencer, som chatværterne sætter igang. Det betyder ikke alene hygge, men også muligheden for at hive nogle andre eller flere gevinster med hjem, alt efter hvor heldig man er.

Alt i alt er det en fed udvidelse af jackpotten, for det er trods alt i weekenden, at langt de fleste spiller mest bingo. Og husk nu, noget som jeg reklamerer ret ofte for er, at man også kan spille sammen. Tit er vi så alene med hovederne nede i diverse skærme og tablets i løbet af ugen, og så kan det være befriende at spille et spil sammen med familien eller ungerne, når weekenden kommer. Bingospillet kan man nemt samles om; også selvom man bruger en enkelt spilkonto, kan man for eksempel købe en bingoplade til hver i familien.

Tag et smut omkring Bingosiden.dk, som er vores søsterside. De har en god og detaljeret anmeldelse af Danske Spil Bingo. Klik her for at gå til Bingosiden.dks anmeldelse.

Hav en skøn weekend. Og er der masser af bingo – så kan den kun blive god!

Klaus

Weekend-jackpot hos Danske Spil Bingo på 25.000 kr.
5 (100%) 7 Stemmer