Vind en rejse hos Mr. Green

Vind en rejse hos Mr. Green

Som jeg skrev i min sidste blog, så er Mr. Green nu endelig blevet åbnet for online spillere i Danmark. Man skulle tro, det var nok om Mr. Green, men det er det ganske enkelt ikke for deres tilbud er så fristende, at jeg ikke kan lade være med at dele dem med dig!

Sidst fortalte jeg om velkomstbonusser og indbetalingsbonussen, som jeg selv har valg at benytte mig af, og der er bare meget mere at fortælle om, når det kommer til Mr. Green.

Da jeg allerede har åbnet en spilkonto hos Mr. Green kan jeg være med i lodtrækningen om en rejse! Det fungerer sådan, at man hos Mr. Green kan melde sig ind i Eventyrernes Klub. Det koster 150 kr. og så er du med i lodtrækningen om en rejse til 25.000 kr. Teknisk set er det ikke en rejse, men et rejsegavekort, så du kan selv frit vælge, hvor rejsen skal gå hen.

Lodtrækningen foregår hver uge i januar måned – så du kan stadig nå at være med! Nu er det så ikke kun en rejse du kan vinde, for der er masser af andre præmier, som udbydes til lodtrækning. Du kan ud over rejsen vinde følgende præmier hver uge:

  • En iPhoneX
  • 100 gratis spins til automaten Starburst
  • 70 gratis spins til Starburst
  • 50 gratis spins til Starburst.

Der er som sagt lodtrækning hver uge om de nævnte præmier. Husk på, at Eventyrernes Klub kun er i gang i januar måned, så skynd dig at åbne en spilkonto, hvis du ikke allerede har en, så du kan være med i kampen om de flotte gevinster.

Der er også noget med, at man kan vinde en bil i slutningen af januar hos Mr. Green. … Det er HELT vildt – og det kan du læse meget mere om på vores søsterside Bingosiden.dk her.

 

Hyg dig med dit spil og husk – din familie kan også være med!

Klaus

Vind en rejse hos Mr. Green
5 (100%) 1 Stemme