Vind din efterårsferie hos Danske Spil Bingo

Vind din efterårsferie hos Danske Spil Bingo

Efterårsferien er for nogle godt i gang og de mørkerøde blade har overtaget træernes ellers så grønne toppe. Det rusker udenfor, og selv om efterårssolen trænger igennem, så er luften kold og klar. Halloween er rundt om hjørnet og efteråret har rigtigt fået rod. Derfor er det netop ekstra fedt at hygge sig med et godt spil bingo indendøre, med chancen for at vinde en efterårsferie.

Til og med den 21. oktober kan du spille bingo hos Danske Spil Bingo med chancen for at vinde 5000 kr. til en dejlig efterårsferie.

Hyg dig med bingospil om aftenen i Safir bingo-rummet i tidsrummet fra kl. 20.00 til kl. 24.00. Det er her, du kan vinde en efterårsferie. Prisen for bingopladerne er kun 2 kr. så alle kan være med. Præmiepuljen for hvert spil er på 200 kr. hvilket er ret højt i forhold til den sædvanlige præmiepulje på det halve.

Det handler ikke om, hvor godt du har klaret dig i bingospillet, men om hvor mange gange du har spillet på de særlige Black Cat spil i løbet af aftenen, der giver dig mulighed for at vinde den dejlige præmie. Når du har været med i 10 Black Cat spil, er du med i lodtrækningen om de 5000 kr.

Black Cat spil må være inspireret af halloween, for det eneste der adskiller dem fra andre bingospil er navnet.  Danske Spil Bingo har udpeget nogle særlige tidspunkter i Safir bingorummet til at være dedikeret til Black Cat spil.

På en aften kan du være med i 13 Black Cat spil. Tiderne du kan spille er:

 • 20.00
 • 20.15
 • 20.45
 • 21.15
 • 21.30
 • 21.45
 • 22.00
 • 22.15
 • 22.30
 • 22.45
 • 23.00
 • 23.15
 • 23.45

Der trækkes lod blandt deltagerne om mandagen den 22. oktober. Vinderen af efterårsferien afsløres kl. 20.00 i bingochatten, så husk på at logge på for at se, om du er den heldige vinder.

Andre kampagner hos Danske Spil Bingo

Der er masser af andre kampagner hos Danske Spil Bingo i efterårsferien.  Du kan blandt andet hygge dig med chatspil og få ekstra bingoplader hos Gamle Ole.

Chatspil

Der er hyggelige chatspil, i de bingorum, hvor chatværterne er på besøg. Her i efterårsferien og til og med den 21. oktober er chatværterne i Velkomstbingo fra kl. 16.00-18.00 og i Stjernedrys fra 16.00-24.00.

Om søndagen er der altid udvidet chatspil, og chatværterne er i Stjernedrys bingorummet allerede kl. 12.00 og hele dagen ind til kl. 24.00.

Ekstra bingoplader 

I bingorummet Gamle Ole bliver alle spillere, der køber 3 bingoplader begavet med 1 gratis spilleplade.  Du kan få gratis bingoplader til og med den 21. oktober ligesom de andre efterårstilbud.

Hos Gamle Ole er det sådan, at du som minimum skal købe 6 bingoplader, og derfor betyder det, at du får 2 gratis bingoplader med efterårstilbuddet og du får derfor 8 spilleplader i alt. Dine gratis spilleplader tæller fuldstændig lige som de almindelige spilleplader.

Gamle Ole giver gratis spilleplader ud i tidsrummet 07.00 og helt ind til kl. 01.00 om natten.

Vind 10 x 1000 kr.  

Du er også med i lodtrækningen om 10 x 1000 kr., når du har spillet med hos Gamle Ole. Du skal bare have været med i 20 spil for at være med i lodtrækningen. De 1000 kr. er ægte kontanter, og du kan hæve dem med det samme, eller bruge dem til endnu flere hyggelige spil.

Bingo sammen med andre

Der er ingen tvivl om, at efteråret bringer inde-tid med sig, og at det er det idelle tidspunkt at finde tabletten frem og hygge sig i sofaen med et bingospil. Husk, at du ikke behøver spille bingo alene. Det er hyggeligt at være flere om spillet, og det kan man være på flere måder.

I kan for eksempel sammen købe bingoplader og spille på én tablet eller pc og skiftes til at duppe eller slå autodupning til og bare vente på, at tallene dukker frem. I kan også hver især købe bingoplader og konkurrere indenbyrdes om, hvem der får flest rækker eller bingo.

Man behøver altså ikke begive sig hen i en bingohal for at spille sammen med andre mennesker, og man kan sådan set også lave sin egen lille bingohal derhjemme med familien, der alle spiller sammen. Det er kun fatasien der sætter grænsen for, hvordan man sammen kan spille bingo. Så har du lyst til, at det skal være ekstra hyggeligt, så kan du jo sætte en ekstra kande kaffe over og invitere venner og famlie på besøg med deres tablets under armen, og så kan I vente på, at en af jer får bingo – det må være ham eller hende der giver kagen til kaffen!

Tag et kig på Danske Spil Bingos side, selv om jeg er sikker på, at hvis du er bingofan, så kender du udemærket til siden. Der er masser af nye kampagner hele tiden og sjove spil. Klik her – hvis du vil gå direkte til Danske Spil Bingo.

Kender du ikke Danske Spil Bingo, så vil jeg anbefale, at du besøger vores søsterside Bingosiden.dk. De har lavet en detaljeret beskrivelse af bingohallen. Klik her – for at læse anmeldelsen.

Så er der kun tilbage at sige:

Rigtig god efterårsferie, rigtig god weekend og pøj pøj med bingospilet.

Klaus

Vind din efterårsferie hos Danske Spil Bingo
5 (100%) 1 Stemme