Velkomsttilbud på 100 spins hos Karamba

Velkomsttilbud på 100 spins hos Karamba

Det er jo ikke bingo – men alligevel! Jeg kan ikke lade være med at dele Karambas flotte tilbud med jer, for der er meget at komme efter. Der er både gratis spins og en kontantbonus, som nye spillere kan nyde godt af.

Karamba er et af de flotte og helt store spillesteder, der har åbnet op inden for de sidste par år. Sammen med LeoVegas er det et sted, vi jævnligt ser reklamer for og som har masser af spil på programmet. Spillesiden er flot og indbydende og jeg kan ikke sætte en finger på noget som helst. Det er bare et lækkert spillested, der har masser af fede spil – bare ikke bingo.

Det gør jo så heller ikke så meget, hvis du som jeg – også har lyst til andre spil, bare en gang imellem. Tilbuddet, som kun gælder nye spillere er meget flot og næsten ikke til at sige nej til  – og hvorfor skulle du også det! Du bestemmer nemlig selv, hvor mange penge du vil bruge.

Velkomsttilbud på 100 spins hos Karamba og 150% i bonus!

Som ny spiller, kræves det, at du aldrig har haft en konto hos Karamba tidligere. For at åbne en spilkonto, skal du som hos alle andre spillesteder, godkende dig med dit Nem-ID, og ellers er det ganske enkelt at gå til. Du ved, hvordan det fungerer og derfor, er det tilbuddet vi skal tale om her.

Der er nemlig flere dele til det her tilbud fra Karamba, som tilsammen giver dig en flot pakke. Samtidig betyder de flere dele, at du skal tænke dig godt om, inden du foretager din første indbetaling.

Jeg anbefaler altid, at man har et bestemt beløb, man beslutter sig for maksimum at spille for i løbet af en måned. Det giver i hvert fald mig tryghed, så jeg ved, jeg ikke får brugt for mange penge. I forhold til det her tilbud, er det endnu vigtigere, at du i forvejen ved, hvor meget du vil satse som første indbetaling, for du skal sørge for, at du også kan foretage en indbetaling på dag 2 og dag 3, for at få den fulde udnyttelse af tilbuddet.

  • Først og fremmest er der 150% i bonustilbud op til kr. 3000. Du bestemmer selv, hvor meget du vil indbetale, så du skal ikke føle dig presset til at hive den store pung op ad lommen! Det kan sagtens være et beskedent beløb, og så giver Karmaba dig 150% oven i.
  • Når du har indbetalt første gang og fået din 150% bonus, så får du samtidig med 20 gratis spins.
  • Dag 2 kan du indbetale 100 kr. oven i og få 40 spins mere.
  • Dag 3 kan du indbetale 100 kr. igen og få 40 spins mere. Dermed har du altså scoret 100 gratis spins.

I forhold til de gratis spins, skal du bare lige være opmærksom på, at du ikke bare kan bruge dem til et hvilket som helst spil du ønsker det. Spins’ene kan kun bruges på spilleautomaten, der hedder Fruity Friends.

Tilbuddet er et af de gode, og jeg vil næsten vædde med, at du ikke bliver skuffet på Karambas side. Gå selv ind og kig på siden, og få en fornemmelse af deres spil og casinodel. Læs også anmeldelsen og bliv endnu klogere på Karamba på vores søsterside Bingoforum. Klik her!

Hav en fantastisk dag derude – og check lige Karamba ud – der er gode ting at komme efter!

Klaus

Velkomsttilbud på 100 spins hos Karamba
5 (100%) 2 Stemmer