TV2 Fuld plade

TV2 Fuld plade

Jeg har først lige fundet ud af, at man også kan spille bingo på TV2 i deres program Fuld plade.

Fuld plade er fuld af sjov og ballade ser det ud til, på TV2s hjemmeside, hvor man kan se klip fra tidligere programmer.

Når det handler om bingo, så bliver jeg selvfølgelig nødt til at finde ud af, hvad det hele handler om – er det rigtig bingo vi taler om – eller er det bare endnu et underholdningsprogram?

Fuld plade – hvordan spiller man bingo?

For at være med i spillet, skal jeg enten printe eller downloade spillepladerne. Men inden jeg overhovedet når så langt, skal jeg oprette mig hos TV2. Jeg har ikke et login i forvejen., men det er heldigvis helt gratis at oprette mig.

Efter oprettelsen hos TV2 kan jeg nu få lov til at downloade bingoplader. Man kan få dem på sin tablet og smartphone, men jeg foretrækker  at sidde med min computer. Jeg kunne også godt finde på at printe dem ud, så jeg kunne sidde med dem i hånden og duppe numrene.

Når man får bingo hos Fuld plade, enten på række 1-4 eller hele pladen fuld, så skal man ikke tro, man har vundet noget. Det viser sig nemlig, at det først er hvis man kommer igennem på telefonen til studiet, at man kan vinde præmier.

Når du har bingo, skal du derfor sende en sms til TV2. Der er mange, der får bingo ude i de små hjem, så der trækkes lod hos TV2 om, hvem der stilles videre ind til studiet og præmierne.

Så hvad synes jeg nu om Fuld plade?

Det er mest et underholdningsprogram – og ikke helt bingo, som jeg gerne vil have det. På den anden side, så synes jeg faktisk, at det er ret sjovt, at man selv er med i programmet, eller i hvert fald skal følge grundigt med, så man kan få duppet alle tallene.

Det bedste jeg kan sige om TV2s Fuld plade er, at du må selv afprøve det. Det er ikke hard-core bingo, men sjov og ballade – og det er jo også en skøn måde, at lade sig underholde på.

Du kan læse mere om programmet hos TV2 her.

God fornøjelse herfra!

Klaus

TV2 Fuld plade
4 (80%) 1 Stemme