Det er stadig nytår hos Danske Spil Bingo

Det er stadig nytår hos Danske Spil Bingo

Så blev julen overstået og Nytåret blev skudt ind til den store guldmedalje. Familien er næsten klar til det nye år. Men, men, men, det er fredag, der er weekend og hygge foruden inden verden går sin gang igen. Jeg har spillet en del i løbet af juleferien, både brætspil sammen med ungerne og på diverse spilleapps på tabletten. Jeg har ikke spillet så meget bingo i perioden, så det vil jeg råde bod på i aften og i weekenden. Danske Spil Bingo trækker nytåret lidt ud og har nogle særdeles interessante kampagner, der løber til og med søndag aften ved midnat. Du kan læse mere om nytårskampagnerne her under.

Nytårshjulet

Nytårshjulet er et lykkehjul, der kører som forlængelse af julehjulet, der kørte i december måned, og giver dig mulighed for at spinne på det en gang dagligt. Hvad nålen peger på, er hvad du har af tilbud den dag. I dag landede jeg på et fedt tilbud om at deltage i Stjernedrys’ særlige fredagsjackpot, der er på 30.000 kr. Andre dage kan det være bingoplader til særlige priser, eller ekstra præmier. Men som sagt stopper kampagnen på søndag aften, så det er om at være med nu.

Nytårsraketten

Derudover kører Danske Spil Bingo med en helt særlig jackpot, der hedder Nytårsraketten. Det foregår også i Stjerndrys bingorummet, og spillet her hedder passende nok Nytårsbingo. Du kan spille hele dagen fra kl. 07.00 til kl. 24.00, men vær opmærksom på, at det kun er er de spil, der sættes i gang hver halve og hver hele time, der er Nytårsbingo. Bingopladerne koster 24 kr. til hvert spil, og det er selvfølgelig i den dyre ende, men der er mange penge på højkant, så måske er det værd at overveje alligevel.

Nytårsraketten du kan vinde i Nytårsbingo, er ikke mindre end en jackpot på 100.000 kr. Jackpotten er progressiv og stiger hver time. Når den vindes, indsættes der en ny jackpot på 100.000 kr. I skrivende stund er jackpotten på 190.000 kr. Det er noget af en jackpot, når vi taler om bingospil.

Danske Spil Bingo er uden tvivl et af mine favoritsteder at spille bingo online. Det er gedigent og der er gode spil. Der er altid bingospil uanset hvornår på dagen, jeg vil spille. Chatværterne er også på og sender hyggelige quizspil ud til os. Er du ny bingospiller, bliver der taget godt hånd om dig også, for der er gratis bingo og en ordentlig mulighed for at lære spillet grundigt at kende i løbet af de første 14 dage.

Vil du læse mere om Danske Spil Bingo, så anbefaler jeg som altid, at du tager et kig på Bingosiden.dks anmeldelse af stedet. Her kan du læse alt om kampagnerne, særlige features, bingorummene, og hvordan du kommer i gang med at spille.  Klik her – for at læse Bingosiden.dks anmeldelse af Danske Spil Bingo.

Rigtig god fornøjelse – god weekend og god kamp om Nytårsrakettens kæmpe jackpot!

Klaus

Det er stadig nytår hos Danske Spil Bingo
5 (100%) 5 Stemmer