Overblik: Fede spillesider

Overblik: Fede spillesider

Hvis du savner at spille andre spil end bare bingo, så kunne du måske tænke dig at gå i gang med at spille på spilleautomater? Der er masser af fede spillesider, som venter på at blive udforsket, og du får masser af muligheder for at vinde store gevinster på allesammen.

Letsbingo.dk kender de fleste af dem, og vi kender helt sikkert de bedste. Vi ved, hvor du kan finde de fedeste af de fede spillesider, hvor du kan finde masser af sjove automater med store præmier, og selvfølgelig også få en flot bonus til at komme i gang med.

De fedeste spillesider: SimbaGames

Oversigten her er på ingen måde i prioriteret rækkefølge, for det kan være svært at lave, men hvis vi skal have en liste over de fedeste spillesider i Danmark, så er der ingen tvivl om, at SimbaGames skal med på den.

Det skal de, fordi, de har strikket et af Danmarks absolut bedste bonustilbud sammen til nye spillere. Så Snart du har oprettet din spillekonto, får du nemlig 20 gratis spins til Starburst automaten, som du kan bruge til at komme i gang for. Derudover får du 100% op til 1.000 kr. i bonus på din første indbetaling og 50% op til 1.000 kr. på de to næste. Sammen med de tre indbetalinger får du desuden henholdsvis 20, 40 og 60 gratis spins til Starburst, så du i alt kommer op på 140 gratis spins.

Vi kender masser af spillesteder, som giver et antal gratis spins til deres spillere, men vi kender ingen der som SimbaGames giver 140 gratis spins uden omsætningskrav tilknyttet. Gevinsterne er dine med det samme. Dermed kan du sagtens bygge en lille formue op, som du kan bruge til at spille på de mange andre sjove automater, som du finder hos SimbaGames.

De fedeste spillesider: SpilNu

Med på en liste over de fedeste spillesider skal også SpilNu. Denne gang er det ikke på grund af nogen stor bonus; den er nemlig relativt beskeden hos SpilNu. Du kan dog få 200 kr. i velkomstbonus, hvos du bruger vores bonuskode CL200, når du laver din første indbetaling.

SpilNu får deres plads på listen , fordi du her kan finde en del spil, som ikke umiddelbart er tilgængelige andre steder. Cego, som er firmaet bag SpilNu, producerer nemlig selv spillene, og dermed bliver SpilNu udstillingsvindue for en lang række helt unikke spil.

Men det bedste ved SpilNus forskellige spil er såmænd ikke, at de er unikke. Det behøver nemlig ikke være en kvalitet i sig selv. Det, der gør SpilNus spil til noget helt specielt, er at de allesammen har deres helt egen progresive jackpot tilknyttet. Her er dog ikke tale om de helt store livsændrende jackpots, som kan finansiere resten af din levetid, men de er alligevel store nok til at forsøde tilværelsen et stykke tid. Eksempelvis er jackpotten i SpilNus nyeste tilføjelse Inspector lige nu oppe på 530.000 kr.

De fedeste spillesider: Danske Spil

Danske Spil er en noget større spiller på markedet end de to andre, og fortjener derfor automatisk en plads på en liste over de fedeste spillesider. Det er dog langt fra den eneste grund til at Danske Spil finder vej til den.

Danske Spil skal med, fordi de som de eneste i Danmark kan tilbyde spil på ALT. Lige meget hvad du har lyst til at spille om penge, så finder du det her. Du kan selvfølgelig spille på automater, som på de to andre steder, men du har også mulighed for at spille poker vædde på sportskampe og hestevæddeløb, og du kan spille lotto eller, som du sikkert ved, bingo.

Besøg en af de tre spillesider og opret din spillekonto allerede i dag. Så er du klar til at gå i gang med nogle af de mest spændende spilmuligheder, du har i Danmark. Du er selvfølgelig også velkommen til at læse videre blandt artiklerne her på Letsbingo.dk.

God fornøjelse!

Giv din vurdering