Spil Julebingo hos Danske Spil Bingo

Spil Julebingo hos Danske Spil Bingo

Nu er vi godt inde i december måned og juleriet vil ingen ende tage. Heller ikke hjemme hos mig. Juletræet er hentet ind fra haven og pyntet. Der er drukket så meget gløgg og spist så mange æbleskiver, at jeg vil taknemmelig for, ikke at se hverken det ene eller det andet indtil næste december.

Men juletid er ikke kun travlhed og gaveræs. Juletiden hjemme hos mig handler om hygge. Det ved jeg, den gør i mange hjem. Men der kan jo være stor forskel på, hvordan man hygger!

Når roen falder på i det lille hjem – eller det i hvert fald er blevet aften og kaffen kommer på bordet, ja så er det, at min julehygge starter.  Normalt har jeg fjernsynet kørende, når  jeg spiller bingo, men her i juleperioden kan jeg godt finde på at høre julemusik, mens jeg er logget på Danske Spil Bingo og er igang med mit hyggelige aftenspil.

danske-spil-bingo-knap
Vind den helt store jackpot hos Danske Spil!

Danske Spil Bingo hygger også om os spillere i juletiden og har i denne måned kørt Julebingo.

Julebingo kan jo være mange ting, men det er IKKE bingo der er anderledes, end det jeg er vant til. Det særlige ved det er, at man kan vinde julegaver.

Der er tre måder, man kan vinde på i Danske Spils Julebingo.

  1. Spil bingo og vær med i kampen om de 10.000 kr. i jackpot
  2. Spil adventsspil og vind en halv gris
  3. Spil med om dagens gave og vind lodder til hovedpræmien på 10.000kr.

Julebingo:

Julebingo er Stjernestøv-spillet, hvor en bingoplade koster 18 kr. Der er rækkegevinster i denne måned på op til 150 kr. og en jackpot på mindst 10.000 kr.

Adventsspil:

Hver søndag i advent udtrækkes 3 vindere, der hver får en halv gris. Det er chatværterne i bingochatten der leger julemænd og som sørger for den del af spillet.

Dagens gave:

Når du spiller om dagens gave, er det ikke længere bingo vi taler om, men et spørgespil. Du får et spørgsmål, der på en eller anden måde handler om julen, som du skal svare rigtigt på.

Jeg fik spørgsmålet: Hvad hedder den frække bror i Nøddebro Præstegaard? Derefter fik jeg tre svar muligheder: Adam, Nicolaj, Thomas.  Nu har jeg selv set Nøddebo Præstegaard flere gange end jeg vil stå frem og indrømme, så derfor var jeg ikke i tvivl om, at svaret var Nicolaj.

Da jeg havde trykket på svarknappen, blev jeg bedt om at indtaste min mail addresse, så jeg kan blive oplyst om det, hvis jeg har vundet. Det interessante for spillere, der ikke har en konto hos Danske Spil er, at man kan spille med om dagens gave, uden at have en spilkonto.

Vil du vide mere om Danske Spil Bingo kan du besøge Bingosiden.dk og læse deres gennemgående anmeldelse af bingohallen.

Må I alle få en hyggelig jul med god stemning. Husk på, at hvis julestemningen er presset på grund af for mange mennesker eller svigermors evindelige klagen, så kan du altid trække stikket ud og spille bingo.

På ingen tid, har du fået dit julehumør igen!

Rigtig glædelig bingojul til jer alle derude.

Klaus

Spil Julebingo hos Danske Spil Bingo
5 (100%) 1 Stemme