Hvad er pre-køb af bingoplader?

Hvad er pre-køb af bingoplader?

Hvad er pre-køb af bingoplader, og hvad kan du egentligt bruge den funktion til?

Har du ligesom jeg stillet dig selv det spørgsmål, så læs med her, og find ud, hvornår det kan være smart at bruge.

Pre-køb af bingoplader er en funktion, der tilbydes hos Danske Spil Bingo, når du vil spille online bingo.

Du finder funktionen samme sted, som du normalt køber bingoplader.

 

 

danske-spil-bingo-knap
Vind den helt store jackpot hos Danske Spil!

Inden du kan foretage et pre-køb af bingoplader, skal du først vælge hvilket bingospil, du vil købe plader til. Gå ind i det bingorum, du vil spille i, og tryk på menupunktet “Pre-køb”.

Du har nu mulighed for, at vælge hvor mange bingoplader, du gerne vil købe og til hvilket klokkeslet, du gerne vil have pladerne til. Du kan også vælge pre-køb til andre dage.

Hvorfor er det smart med pre-køb af bingoplader?

Pre-købs funktionen er ganske smart af flere årsager – den giver mig nemlig mulighed for at købe plader til næste gang jeg vil spille. For mig betyder det, at jeg kan sætte mig klar til spillet, og så bare gå i gang. Det er fedt, når jeg er presset for tid eller er kommet sent hjem

Men en af de vigtigste årsager til at pre-købsfunktionen er smart er, at du behøver ikke gå glip af bingospillet, selvom du ikke er hjemme!

Ja, det kan jo virke lidt skørt, at jeg skulle have lyst til at købe binogplader til et spil, jeg ikke er hjemme til at spille MEN, det kan være smart. Hvis jeg pre-køber et par bingoplader til Gamle Ole onsdag aften, og jeg ved, jeg ikke er hjemme, så går jeg naturligvis glip af spillet, men bingopladerne, som jeg har købt er stadig med i spillet og Danske Spil Bingo sørger for, at de bliver duppet, ganske som hvis jeg selv var der.

Måske åbner jeg computeren op næste gang, og ser, at jeg ligefrem har vundet pladen fuld, mens jeg ikke var til stede.

Jeg spiller bingo for hyggens skyld, og derfor vil jeg heller ikke gå glip af at være med i spillet, men der kan alligevel  være et helt særligt tidspunkt, hvor jeg gerne vil være med til at spille, selvom jeg ikke kan være til stede. Det er når jackpotten er blevet høj.

Jeg spiller, som jeg har skrevet i mine tidligere blogindlæg ikke for at få fingrene i den store jackpot, men udelukkende fordi, det afslapper mig at spille bingo, og jeg hygger mig med det.

Og så alligevel – når jeg spiller bingo flere gang om ugen, så lægger jeg mærke til, at jackpotten i hvert spillerum begynder at blive højere og højere, og der stadig ikke er nogen, der har vundet den endnu. I de tilfælde, kan jeg finde på at pre-købe bingoplader til tidspunkt, jeg normalt ikke selv spiller, for at se, om jeg har heldet med mig alligevel.

Det kan sammenlignes med at købe en lottokupon, som du har købt i supermarkedet. Den lægger du i din tegnebog, og hiver den frem næste gang du er i supermarkedet eller kiosken, hvor du lige får den checket for gevinster.

Pre-køb giver dig mulighed for, med små penge, at være med i opløbet om at vinde de store jackpots – og det til bedre odds end når du spiller lotto.

Du kan læse mere om jackpots i mit tidligere blogindlæg Jackpots – hvordan vinder du? her.

Rigtig god bingo-torsdag til jer derude!

Klaus

Hvad er pre-køb af bingoplader?
5 (100%) 1 Stemme