Populære bingo systemer

Populære bingo systemer

Hvis du har spillet bingo i et stykke tid, så har du sikkert allerede udviklet dine egne måder at gøre tingene på. Du ved, hvor mange plader du vil spille med, du har sikkert dine lykketal, som helst skal være på pladerne osv. Men hvad er de mest populære bingo systemer egentlig, og er der nogen metoder, som giver en større matematisk chance for at vinde?

Umiddelbart er svaret nej. I hvert fald ikke i den forstand, at de tal, som du vælger på dine bingoplader har nogen indflydelse. Det har dog ikke afholdt folk fra at prøve, og der er faktisk skrevet hele bøger om hvordan man vinder i bingo.

Her på Letsbingo har vi taget et kig på et par af de mest berømte og populære bingosystemer:

Tippetts bingo systemer

L.H.C. Tippetts bingo systemer hører til i den bizarre ende af skalaen, når det kommer til at give gode råd om at vinde i bingo. Der er kort sagt ikke meget logik i Tippetts måde at tænke på, og udover at den er underholdende, så skal du nok ikke basere dit spil på den, uanset hvilken type af bingospil du foretrækker.

Tippetts bingo system handler om tallet 38 – det midterste tal i et spil med 75 numre. Tippett mener at jo længere et spil varer, jo nærmere vil tallene falde på 38, men forudsat at det overhovedet har hold i virkeligheden (det har det ikke), så kræver dette system, at spilleren kan forudsige, hvor længe spillet varer, før det bliver brugbart.

Granvilles bingo systemer

Granvilles bingo system giver i hvert fald på overfladen lidt mere mening. I hans bog “How to Win at Bingo” argumenterer han for at sprede numrene ud, således at der er et ens antal lige og ulige numre og et ens antal høje og lave numre. Han mener ligeledes, at det er en god idé at vælge tal, som har forskellige sidste cifre, idet 60% af de første 10 numre har forskellige sidste cifre.

Den sidste del er rigtig nok, men det samme kan siges om det første ciffer. Hele idéen med bingo er, at alle tal har den samme sandsynlighed for at blive udtrukket på et givet tidspunkt, og derfor er der ikke nogen bingo systemer, som kan give dig en matematisk fordel på den enkelte plade.

Hvilke bingo systemer virker så?

Der findes selvfølgelig alligevel bingo systemer, som kan give dig en fordel i et bingospil, og de er mere simple en statistiske udregninger på pladenumrene:

Køb flere plader – Den giver jo egentlig sig selv. Jo flere plader du har, jo større bliver dine chancer for at vinde. Spiller du Gratis Bingo hos Danske Spil, er der dog en øvre grænse for antallet.

Vælg spil med færre spillere – Sammen med det foregående råd er den ligeså logisk. Jo færre spillere, som er med i spillet, jo større bliver dine chancer for at vinde. Især, hvis du har købt flere plader end dem. Det har så også den omvendte effekt, at præmiepuljen bliver mindre. Spiller du live bingo i din lokale bingohal, ved du sikkert allerede hvilke dage og hvilke spil, som tiltrækker flest og færrest spillere.

Køb plader med mængderabat – Det er ikke muligt at få mængderabatter eller andre bonusser, når du spiller online hos Danske Spil Bingo, men i din lokale bingohal kan det måske lade sig gøre. Spørg.

Så værsgo at forsøge dig frem. Det kan jo være, at du selv finder den perfekte formel, som kan give dig den helt store succesoplevelse i bingohallerne.

God fornøjelse!

Populære bingo systemer
4 (80%) 3 Stemmer