Onsdagskabale hos Danske Spil Zezam

Onsdagskabale hos Danske Spil Zezam

Tilbage fra en skøn ferie i det fantastiske vejr og klar til at spille lidt igen når aftenerne falder på. Det har været nemt at spille på ferien med min i-pad ved hånden, og det har helt klart givet en ekstra dimension til hyggen ved poolen, eller når der var en stille stund.

Men nu ser jeg også frem til aftenerne herhjemme med ro og afslapning, en god kop kaffe og et spil bingo – eller hvorfor ikke kaste sig ud i en god gang 7-kabale. Hvem elsker ikke at lægge kabale? Det har i hvert fald en helt beroligende effekt på mig, at se kortene blive vendt og lagt op.

onsdagskabale

 

Så derfor vender jeg tilbage til Danske Spil Zezam. For ikke så længe siden skrev jeg en blog om netop Zezam, som en del Danske Spil paraplyen. Jeg vender tilbage fordi netop i dag, onsdag, er der onsdagskabale på spillestedet.

Hver onsdag udtrækker Danske Spil Zezam 5 vindere i Onsdagskabale. Alle vindere modtager en gevinst på 200 kr. Du skal lægge kabale mellem kl. 17. 00 og kl. 23.00 for at være med i udtrækningen.

For at være en af vinderne, skal man følge med i Onsdagskabalens kalender, hvor det fremgår, hvordan man er med.

F.eks. så er reglerne i dag, den 1. august 2018, at det er de spillere, der bruger færrest træk inden, de har fået alle deres 4 essere frem.

Næste onsdag er reglerne anderledes. Der handler det om, at være en af spillerne, der vender bunken færrest gange. Alt efter hvilke regler der gælder den pågældende onsdag, står det angivet ud for reglerne hvilket niveau de hører under: Let, Medium eller Svær.

Det er så heldigt, at når du spiller 7-kabale hos Danske Spil, at du kan vælge, om du vil spille gratis eller for penge og det skal lige understreges, at det kun er når du spiller for rigtige penge, at du kan være med i udtrækningen i Onsdagskabale.

Du kan læse mere om Danske Spil Zezam i mit tidligere blogindlæg her. Du kan også læse en meget detaljeret anmeldelse af spillestedet hos Bingoforum.dk – klik her – for at gå til anmeldelsen.

Rigtig god onsdag til jer alle derude – og hyg jer med kabalerne!

Klaus

 

Onsdagskabale hos Danske Spil Zezam
5 (100%) 1 Stemme