Nyt bankospil med klassisk spil

Nyt bankospil med klassisk spil

Jeg følger naturligvis med i, hvad der foregår i det danske land i forhold til online bingo, og ind imellem dukker der jo nye ting op. Lige i øjeblikket har Bingohallen.dk udvidet deres spil-park med et nyt bankospil. Selvom banko ikke er bingo, så det same-same but different, og hører hjemme i denne kategori.

Du har helt sikkert set Bingohallen.dks reklamer i fjernsynet, hvor de udbyder 50 kr. gratis til alle nye spillere. Desværre kan man ikke rigtigt få en fornemmelse af spillene i reklamen. Det råder jeg så bod på her.

Bingohallen.dk er oprettet i samarbejde med søstersiden Spillehallen.dk, og du kan bruge din spilkonto på begge sider. Bingohallen.dk er stedet, hvor du kan spille bingo og på spilleautomater. Hos Spillehallen.dk kan du ligeledes hygge dig med slotmaskiner, og her finder du også casinospil, men altså ingen bingospil.

Spiller du gennem Bingohallen.dks side, kan du sagtens spille bingo – og banko – på din telefon eller tablet, udover din pc. Det er meget enkelt. Bingohallen.dks side er ikke særlig avanceret, og det skal forstås på den måde, at den er nem og overskuelig at begive sig ud i.

Spiller du bingo på tablet eller smartphone, og bliver nødt til at stoppe, midt i spillet, så slukker spillet med det samme. Men nu skal du ikke frygte, at du så har tabt penge på dine spilleplader, for spillet fortsætter jo hos Bingohallen.dk, selvom du ikke er med længere, og dine bingoplader er stadig med i spillet. De duppes blot automatisk og når spillet er slut, og du har vundet noget, så står din gevinst på din spilkonto, næste gang du logger på. På samme måde kan du altid købe bingoplader til fremtidige spil, og blot lade dem køre automatisk. Du kan checke ind fra tid til anden, og se om du har vundet noget. Den eneste ulempe ved at spille på den måde er, at du selv gå glip af alt det sjove, der er ved selv at spille med. Du mister hyggen ved bingochatten og spændingen ved at sidde og håbe på, at de helt rigtige tal bliver råbt op.

Det nye bankospil, der er kommet til Bingohallen.dk hedder Vennebanko. Det kører døgnet rundt og er et internationalt bankospil. Det vil sige, at det ikke kun er spillere i Danmark, der kan være med, men også spillere over hele verden. Det har betydning på flere områder. For det første betyder det, at præmiepuljen deles med flere spillere, end hvis du spillede med andre udelukkende danske spillere. For det andet betyder det, at bingochatten foregår på engelsk. For langt de fleste har det ingen betydning, for det er ret simpelt sprogbrug, der bruges i chatten. Dog skal det lige siges, at opråbene af numrene foregår på dansk, fuldkommen som man er vant til det.

Herunder kan du se, hvordan bankopladerne ser ud i Vennebanko og chatten foregår som den plejer i venstre side. Du køber 3 plader ad gangen, og prisen er kun 6 kr. Præmiepuljen er som minimum på 30 kr.

bankospil

Desuden er de 50 kr. du modtager, når du opretter dig, en helt og aldeles gratis gave. Det vil sige, at du skal bare skabe din spilkonto uden noget krav om, at du indbetaler penge på den. Det allerbedste er, at du kan komme i gang med at spille, uden at du skal have penge op ad lommen. Du kan altså bruge dine første 50 kr. på masser af dejlige bingoplader, med mulighed for at vinde fede kontanter.

Hvad er forskellen på banko og bingo?

Hvis du ikke lige kan huske, hvad banko er for en størrelse, så skal du ikke snydes for en forklaring! Forskellen på bingo og banko er minimal. Banko var det, der i gamle dage blev spillet i forsamlingshuse til søndagsbingo og i diverse bingohaller. Nogle steder kaldes det også svensk bingo. Spillet foregår på nøjagtig samme måde som bingo, dog er der den forskel, at i banko bruger man 90 numre til opråb, istedet for de 75 der bruges til bingo. Spillepladerne ser også lidt anderledes ud, de er nemlig aflange og har som regel 9×3 felter.

Opråb, afdupning og chat foregår fuldkommen som i bingo. Hvis der kan være en enkelt forskel, så kan det være, at spillet tager lidt længere tid, fordi der er 90 numre i stedet for de 75, men det er i mine øjne kun en bonus!

Der er selvfølglig meget mere at læse om på Bingosiden.dks anmeldelse af Bingohallen.dk. Du kan klikke her, hvis du vil gå direkte til anmeldelsen.

Rigtig fed bingo-torsdag til jer alle!

Klaus

Nyt bankospil med klassisk spil
5 (100%) 4 Stemmer