Nye spilautomater hos Bingoslottet

Nye spilautomater hos Bingoslottet

Velkommen til ugens blog hos Let’s Bingo! Vejrmæssigt træder vi rigtigt ind i efteråret nu og det kolde ruskevejr har fået ordentligt fat.  Selvom jeg klart er udemenneske og helst går i hi indtil forårets solsstråler begynder at ramme trætoppene igen, så er der én god ting at sige om vinterhalvåret, og det er naturligvis, at det er hyggetid. Hjemme hos mig er hyggetid lig med spilletid.  Hvordan er det hos dig? Hvad får du de lange og mørke aftener til at gå med?

Netflix, HBO diverse film i tv er hyggeligt, det skal der ikke herske nogen tvivl om, men personligt bliver jeg lidt rastløs og har lyst til at være aktiv samtidig med, at jeg slapper af. Det kan jeg, når jeg spiller. Jeg kan sagtens have fjernsynet kørende i baggrunden med en film, eller have sat noget god musik på, men jeg har computeren tændt og har gang i et af mine yndlingsspil. Kruset med kaffe står også ved siden af og måske lidt andet hyggeligt til ganen.

Yndlingsspillet er jo selvfølgelig bingo, men der skal skam også afveksling til, og jeg er blevet lidt vild med spilleautomaterne hos Bingoslottet. Fordelen ved at spille på Bingoslottet er naturligvis også, at jeg i løbet af en aften kan skifte mellem bingo og slotspil fuldkommen som jeg har lyst til det og det inden for samme spilkonto.

Lige nu er spillene jeg foretrækker slotspillene fra Play N’GO. Der er lige udkommet to nye:

Rise of Olympus og Street Magic. Begge spil kan noge særligt. Ja, slotspils er det samme basisspil, hvor du har tromler der kører på tre rækker eller mere og når ikonerne har spinnet og står som de skal, så udløser det en præmie. Jeg må indrømme, at her bliver det for kompliceret for mig. Jeg gider ikke sætte mig ind i, hvornår der på kryds og tværs rammes rigtigt. Det fortæller spillet mig og så bliver jeg bare glædeligt overrasket.

Det jeg kan lide ved begge spil er, at både grafik og lydspor er flot. Spillene er lækkert lavet, og det forventer man også fra garvede spilproducenter som Play N’GO.

Du kan få en forsmag på begge spil her under, og se om du synes lige som jeg.

 

 

Bingoslottet har flere af Play N’GOs spil i huset som også er fantastiske, hvis man har brug for lidt variation. Du kan blandt andet prøve Lady of Fortune, Fruit Bonanza, som de fleste vist kender, og Golden Tickets, bare for at nævne nogle stykker.

Spil gratis: Spiller du hos Bingoslottet, så har du også den store fordel, at du kan afprøve alle spil. Det er langt fra en feature, du finder på alle spillesteder, faktisk så er der mange steder, hvor man ikke kan prøve spillene af. Det er fedt at spille for sjov, for så kan du ret hurtigt vurdere, om du kommer til at kede dig, eller om det her er et spil du bare må prøve at se, om du kan vinde noget på.

Vælg Spil for Sjov funktionen i stedet for Spil nu, og så kan spille lige så længe du vil. Husk på, at du selvfølgelig skal have penge op ad lommen, hvis du vil vinde noget.

Har du ikke allerede en spilkonto hos Bingoslottet, så vil jeg anbefale, at du får en i dag. Det koster dig intet at oprette en konto. Vælger du at indbetale nogle penge på kontoen, så kan du gøre brug af velkomsttilbuddet, hvor Bingoslottet giver alle nye spillere 100% i bonus på deres første indbetaling op til 2000 kr. Du vælger selv hvor meget du vil indbetale, og du kan også nøjes med så lidt som 200 kr. Det fede er, at når du indbetaler 200 kr. så får du 200 kr. af Bingoslottet og kan altså hygge dig med at spille for 400 kr. Det er da meget fedt, synes jeg.

Klik på mit link her, for at gå til Bingoslottet og opret en konto.

Jeg anbefaler også, at du går til vores søsterside Bingosiden.dk og læser deres anmeldelse af Bingoslottet, så du kan få lidt mere at vide om alle de sjove ting, du finder på siden.  Klik her – for at læse anmeldelsen.

Rigtig skøn spilleaften til dig!

Klaus

Nye spilautomater hos Bingoslottet
5 (100%) 4 Stemmer