Har du prøvet online lotto?

Har du prøvet online lotto?

Hvis du holder af at spille bingo, så er der en sandsynlighed for at du kan lide alle spil, som har med tal at gøre. Dermed kan du sikkert også godt lide at spille lotto, men har du prøvet at spille lotto online?

Danske Spil har ALLE deres spil på deres website, og det betyder at du både kan spille bingo og lotto online. Det er der rigtig mange fordele ved, og her på Letsbingo kan du læse nogle af de største.

Det er let at spille lotto

Det er supernemt at spille lotto online. Du skal bare have en spillekonto hos Danske Spil, og sørge for at der er penge nok på den til at du kan købe en kupon til ugens spil.

Det bliver bare gjort endnu nemmere af, at du kan bruge den samme konto til at spille lotto, som du bruger til at spille bingo. Der bliver dog opereret med separate saldi, så du kan ikke bruge pengene fra din bingokonto til at spille lotto, men du kan nemt lave en overførsel fra den ene saldo til den anden.

Når du har sørget for, at der er penge på din konto, skal du bare klikke på det spil du vil spille. Ligesom i kiosken kan du vælge at udfylde kuponen med dine egne lykketal, eller du kan lave en lynlotto, hvor tallene bliver udfyldt automatisk. Herefter er det bare at vælge, om du vil have joker på kuponen og så klikke på “køb”.

Du behøver ikke gøre noget selv

Når du først har købt din lottokupon, sker resten automatisk. Vinder du, kommer pengene ind på din spillekonto med det samme, og du behøver altså ikke gå ned i kiosken for at få din gevinst udbetalt.

Det betyder selvfølgelig også, at du ikke skal være nervøs for at tabe din kupon. Tænk hvis du rent faktisk vinder den helt store gevinst og så ikke kan finde kuponen. Det er enhver lottospillers mareridt, og du er ude over det, hvis du spiller online.

Endelig kan du indstille din konto til at købe dine kuponer automatisk. Dermed kommer du udover det andet mareridt for lottospillere; at dine lykketal bliver trukket ud lige præcis den uge, hvor du har glemt at spille.

Du kan spille alle spillene

Alle Danske Spils lottospil er tilgængelige online, så om du foretrækker at spille onsdags- eller lørdagslotto er helt ligegyldigt. Du skal bare logge ind på din spillekonto og købe din lottokupon.

Det gælder også, hvis du vil have chancen for at vinde den helt store gevinst i EuroJackpot, som er et europæisk lottosamarbejde, hvor gevinsterne bliver noget større. Rekorden er indtil videre på lidt over en halv milliard kroner, og hvem ved om det bliver dig, der kommer til at slå den?

Besøg Danske Spil i dag og køb din lottokupon til det næste spil. Har du ikke en spillekonto hos Danske Spil, så kan du oprette den ved at klikke på dette link. Det sender dig direkte ind til Danske Spils hjemmeside, og så er du næsten allerede i gang.

God fornøjelse!

 

Giv din vurdering