Kom i gang med at spille bingo

Kom i gang med at spille bingo

Efter at jeg havde oprettet min spilkonto hos Danske Spil Bingo, så skulle jeg selvfølgelig igang med at udforske siden og også finde ud, hvad jeg kunne spille, uden at jeg endnu havde indbetalt nogle penge på min spilkonto.

Jeg fandt hurtigt ud af, at det trods alt var begrænset, hvad jeg kunne foretage mig på Danske Spil Bingo uden brug af penge.

Klikkede jeg ind på et af de mange spil, kom jeg til en boks, hvor jeg kunne købe det antal bingoplader jeg ville. Nu var jeg endnu ikke interesseret i at købe noget, så jeg lukkede boksen.

Kom i gang med at spille bingo

Når du har afvist at købe bingoplader, så går spillet i gang af sig selv, når tiden er inde.  Selvom jeg ikke havde valgt at købe spilleplader, havde jeg nu alligevel 2 plader, markeret med ”DEMO”, så jeg kunne spille med og se, hvordan spillet fungerede.

Kom i gang med at spille bingo

Det er en smart feature fra Danske Spils side, for det betyder, at du kan blive hjemmevant på siden, inden du bruger penge.

Spillene er automatisk sat op til, at du kan høre tallene blive oplæst. I ”Indstillinger”, der hører under hvert af spillene, kan du fjerne fluebenet, så du ikke hører lydene, men kun kan se bingoboldenes tal på siden.

Spillene er også indstillet til automatisk dupning.

Jeg ville gerne prøve at få en følelse af, at jeg spillede rigtigt med, så jeg klikkede på ”manuel dupning” under Indstillinger. Med kun to plader i demoudgaven skulle man tro, at jeg nemt kunne følge med. Det kunne jeg bare ikke.

Jeg syntes, numrene blev trukket og læst op meget hurtigt, så jeg kunne ganske enkelt ikke følge med. Men jeg er jo også helt ny, og regner med at jeg snart er hurtigere.

Og igen – jeg havde jo kun to bingoplader, at holde øje med, så den bedste løsning for mig, var at sætte indstillingerne til ”smart dupning”. For at ændre dupningen, skal du trykke på Indstillinger og vælge ”indstil dupning”.

Smart dupning er, præcist som ordet siger – rigtig smart. Det hjælper nemlig sådan en som mig med at være med i spillet, uden at jeg bliver stresset over, at jeg ikke kan nå at duppe alle tallene.

Du kan læse mere om smart dupning her.

Jeg kan også vælge helt automatisk dupning, men så føler jeg ikke, jeg er rigtigt ”med”. Det passer bedst til mit temperament, at jeg selv er med til at duppe.

 

Hvordan kommer du bedst i gang?

Det er nemt at åbne en spilkonto. Som du kan læse i mit blogindlæg Hvordan åbner du en spilkonto hos Danske Spil Bingo? så er det faktisk forbavsende nemt, at komme i gang.

Er du nybegynder lige som jeg, vil jeg anbefale, at du først afprøver demoudgaverne af spillene. Der er 7 forskellige bingospil og bingopladerne er også lidt forskellige fra hinanden.

Priserne på spillene er ikke de samme – og det er gevinstpuljerne heller ikke. De går fra omkring 1000 kr. og op til 30.000 kr. hos Mega Jackpot, så du skal finde ud af, om du er ude efter et rent hyggespil til 1 kr. per plade, eller om du vil satse mere og så være med i kampen om den store jackpot.

Bingopladerne koster 0, 1, 3, 9, 10, 18 eller 30 kr. per stk. afhængigt af, hvilket spil det drejer sig om.

Med demospillene får du en god øvelse i, hvordan bingospil fungerer på Danske Spils side og du får hurtigt en fornemmelse af, hvilke spil du bedst kan lide. Prøv også at finde den rigtige måde at duppe din bingoplade på, inden du begynder at spille med penge.

For mig var det med dupning af pladerne i hvert fald det sværeste, og det tog mig lige lidt tid, inden jeg helt havde vænnet mig til oplæsnings-tempoet og måden at duppe på. Jeg er glad for, at jeg ikke havde sat penge ind først og endte op med at være helt forvirret, så jeg ikke kunne hygge mig med spillet.

Og så et lille tip, når du begynder at spille bingo:

Husk altid at have dit Nem-ID nøglekort hos dig, for du skal bruge det hver gang, du fremover skal ind på Danske Spil Bingos side, eller på en af Danske Spils andre sider. Det gælder uanset om du spiller på din pc, tablet eller telefon.

Og man ved jo aldrig, hvornår man pludselig bliver grebet af lysten til at spille bingo – jeg ser i hvert fald frem til endnu et hyggeligt spil hos Danske Spil Bingo i aften.

God fornøjelse med dit bingospil!

Klaus

Kom i gang med at spille bingo
5 (100%) 1 Stemme