Kom til Halloweenfest hos Danske Spil Bingo

Kom til Halloweenfest hos Danske Spil Bingo

Danske Spil Bingo har skudt en Halloweenfest i gang, der er noget ud over det sædvanlige! Der er nemlig bingo og atter bingo med en kæmpestor jackpot på spil.

Jackpotten er på mere end 53.000 kr. 

Det er helt usædvanligt med så stor en jackpot, og derfor skal I heller ikke snyde jer selv for at spille med. Det hele handler om at spille med til og med Halloweenaften den 31. oktober.

Spillet med den store jackpot hedder Full Moon og kan udelukkende spilles i bingorummet Venskab. Aftenhyggen er garanteret, for Full Moon spillene er i gang hver eneste aften kl. 19.05. Så du kan have middagen overstået og sidde klar med aftenkaffen, når Full Moon starter op. Spillene kører helt ind til kl. 01.40, så du kan få både spænding og hygge til langt ud på natten.

Det er i øvrigt ikke kun jackpotten, der er høj, for den almindelige præmiepulje har også fået et nøk opad og er på 1.600 kr. per spil. Venskabsrummet har generelt lave priser på bingoplader og tit helt ned til under en krone, alt efter hvornår på døgnet du spiller. Det er også tilfældet her på Full Moon spillene, selvom prisen er lidt højre end normalt. En spilleplade koster 3,20 kr. og selvom det er mere end normalt, så er det stadig i den lave ende.

Du kan altid forudbestille dine bingoplader hos Danske Spil Bingo, hvis du ikke har tid til at spille. Så kan du altså være med i spillet alligevel, selvom du ikke sider ved computeren og følger med. Til gengæld kan du glæde dig over spændingen ved at logge på din spilkontoen senere, når du har tid, og checke om du er den heldige vinder af enten jackpot eller præmiepulje.

Hvordan vinder man jackpotten?

En ting er at hygge sig med et dejligt bingospil, men når man så gerne vil være den, der render med den store jackpot, hvad skal man så gøre? For at rende med den fulde jackpot, skal man have bingo på en af sine spilleplader inden for de første 41 oplæste numre.

Får man bingo senere, bliver jackpotten gradvist mindre.

Den næste trin er nemlig at få bingo mellem 42 og 43 numre, og der er jackpotten blevet reduceret til 26.644 kr.  Dernæst går det slag i slag nedad sådan her:

  • 44 til 45 numre: 13.328 kr
  • 46 til 47 numre: 5.328 kr.
  • 48 til 50 numre: 1.328 kr.
  • 51 til 53 numre: 533 kr
  • 54 til 60 numre: 53 kr.

Bingo er jo et chancespil, og enhver kan vinde, så det handler aldrig om, hvor dygtig du er til bingo, men udelukkende om hvilke bingonumre, der findes på din spilleplade. Jackpotten er derfor inden for rækkevidde af alle, der køber en bingoplade.

Bingo er utvivlsomt det mest hyggelige spil i min optik og når jeg alligevel hygger mig med et spil om aftenen, så bliver det i denne weekend Full Moon spillene i Venskabsrummet. Mon ikke chatværterne hos Danske Spil Bingo også kigger ind for at sparke gang i hyggesnakken på chatten, det regner jeg da i hvert fald med.

 

Læs meget mere om Danske Spil Bingo på vores søsterside Bingosiden.dk. Klik her – for at gå til anmeldelsen. Vil du gå direkte til Danske Spil Bingo, så kan du bruge knappen herunder.

danske-spil-bingo-knap
Vind den helt store jackpot hos Danske Spil!

OG så er der kun tilbage at ønske alle en skøn bingoweekend!

Klaus

Kom til Halloweenfest hos Danske Spil Bingo
5 (100%) 8 Stemmer