Nu kan du også spille bingo hos Unibet

Nu kan du også spille bingo hos Unibet

Det er jo en glædelig nyhed, når der i forbindelse med lempelsen af spilleloven er kommet gang i bingospillene på de gode online spillesteder, der findes i Danmark og nu kan du også spille bingo hos Unibet. Det er en af de helt gode nyheder, for Unibet er ikke alene et solidt og trygt spillested men har også en platform, der bare gør det let at komme i gang med at spille.

Jeg er lidt pjattet med Unibets bingosektion, for den er utrolig let at gå til og egentlig ret simpel i sin opbygning. Der er 5 bingorum, du kan spille bingo i , og du kan både spille bingo og banko – altså med 75 numre eller 90 numre.

Unibet er ikke bare endnu et spillested, der har puttet nogle bingospil ind i deres store samling af spilleautomer og casinospil. De har tydeligt gennemtænkt deres nye bingodel og et af de steder, hvor de virkelig skiller sig ud er, hvor godt de tager imod nye bingokunder.

Det er ikke så meget et spørgsmål om store bonusser men snarere et spørgsmål om, at her føler man sig hjemme. fordi man bliver hjulpet igennem bingodelen, uden at det koster noget.

Center Court

Det jeg taler om, er Unibets Center Court. Center Court er bingodelens begynderafdeling for nye spillere. Når du har åbnet en konto hos Unibet – og bemærk, det er altså uden at du foretager nogen som helst form for indbetaling, så har du 14 dage til at bruge Center Court helt gratis. “Bingo for begyndere” kunne man også kalde Center Court, som giver dig lov til at bevæge dig rundt i bingouniverset og spille bingo ganske gratis. Du kan også købe spilleplader til reduceret pris, hvis du vil prøve et regulært spil bingo.

Center Court hjælper dig igennem alle aspekter af bingospillet:

  • Hvordan du markerer dine numre – skal det være automatisk, eller vil du selv gøre det?
  • Skal du have lyd på opråberen, eller vil du bare se tallene på skærmen?
  • Hvordan virker bingochatten?
  • Hvordan er du med i konkurrencerne i bingochatten?
  • Hvad er mini-spil?
  • Hvornår spiller man mini-spil?
  • Og meget mere…..

Du får svar på det hele i Center Court og kan som sagt bruge området i 14 dage helt gratis. Center Court har åbent hver dag i mellem kl. 14.30 og 20.00.

For at få adgang til Center Court skal du bare oprettet dit chatalias, og så åbner Unibet op for din adgang til stedet.

5 bingorum

De 5 bingorum giver dig også godt med bingospil hele døgnet rundt. Det er tydeligt at se, at bingorummene er internationale og meget af det, der omgiver spillene foregår på engelsk. Det kan vi godt tilgive Unibet, for det er klart, at de har haft bingo på deres internationale sider og nu, hvor Danmark endelig også har åbnet op for betalingsbingo, så har de brugt de samme, populære bingorum som de bruger internationalt. Jeg forventer dog, at de ændrer sproget til dansk med tiden.

Bingochatten er så også på engelsk lige nu, og er nok det første, der bliver overført til dansk og oprettet med danske chatværter. Unibets bingoafdeling er super hyggelig, og derfor skal den hyggelige chat også bare køre og for os spillere, er det bare mere komfortabelt, at den er på dansk.

Der er nogle spillere, der lader sig afskrække af det engelske og derfor lader være med at bruge chatten eller helt lader være med at spille. Det kan jeg godt advare imod at gøre. Det er der ingen grund til. Det engelsk, der bruges i bingochatten er så enkelt, at alle kan være med og staver man dårligt, så går det nok alligevel. Det handler jo bare om at hygge sig.

Udover at bingodelen Center Court er noget helt særligt, så er jackpottene hos Unibet bingo også et kapitel for sig. Der er flere progressive jackpots og da spillene er internationale, så bliver der spillet meget i alle bingorum, og derfor stiger jackpotten meget. Lige nu er jackpotten i bingorummet The Arena på mere end 1.250.000 kr. Det synes jeg er flot, og også noget, jeg gerne vil spille med om. Spillepladepriserne ligger på mellem 50 øre og 5 kr, alt efter hvilket tidspunkt af døgnet, du vil spille på og alt efter hvilket spil, du vil være med i.

Har du allerede en konto hos Unibet, kan du bare køre videre med den og også bruge den til at spille bingo med. Men har du ikke en spilkonto, vil jeg anbefale, at du åbner en. Du kan komme i gang med bingo med det samme og det koster ikke noget, før du selv har lyst til at bruge penge på det.

Du kan klikke på linket her, hvis du vil åbne en konto hos Unibet. Jeg anbefaler også, at du går til vores søsterside Bingosiden.dk, hvis du vil vide mere om Unibet Bingo, hvor de har skrevet en detaljeret beskrivelse.

Hav en skøn og solrig dag med masser af bingosjov i aften!

Klaus

Nu kan du også spille bingo hos Unibet
5 (100%) 1 Stemme