Jackpots – hvordan vinder du?

Jackpots – hvordan vinder du?

I min sidste blog skrev jeg om sidegevinster. Du ved, det der plaster på såret, når du ikke har fået bingo! Og jeg kom til at tænke på, at jackpots, altså den helt store gevinst, også er enormt forskellig fra spil til spil.

Samtidig stillede jeg mig selv spørgsmålet, om andre spiller bingo for jackpottens skyld?

Jeg vælger at de bingospil, jeg spiller på i forhold til bingopladernes pris og temaet, som jeg kan lide. Jeg har aldrig gået i gang med et bingospil, fordi jackpotten var høj, og jeg tænkte, jeg havde en realistisk chance for at vinde jackpotten. Men derfor, kan der jo sagtens være andre, der spiller i forhold til jackpottens størrelse.

Men vigtigst af alt, tænkte jeg, at det kunne være interessant at se på, hvor store jackpots, man egentligt kan vinde og ikke mindst hvor tit, de udbetales.

Danske Spil Bingo er jo indtil videre stedet, hvor du kan spille bingo med de største jackpots, så det er derfor også her, at jeg kigger på alle deres bingospil, og ser hvordan det forholder sig med jackpotten i hvert spil.

danske-spil-bingo-knap
Vind den helt store jackpot hos Danske Spil!

Ifølge Danske Spil så udbetales jackpotten til en spiller, der får fuld plade ”inden for et bestemt antal udtrukne tal”. Det betyder altså, at jeg skal have bingo ret så hurtigt i spillet, eller i hvert fald inden for et givent antal opråbte numre. Det afhænger af hvert enkelt spil, hvor hurtigt det er.

Mega Jackpot

Hos Mega Jackpot er jackpotten lige nu op at ringe på de 30. 172 kr.  Det er en enorm sum penge for et bingospil. Til gengæld er bingopladerne også i den hampre ende og koster 30 kr. per spil. Det synes jeg også, er en enorm sum penge for et bingospil!

Stjerndrys

10. 395 kr. Så meget er jackpotten hos Stjernedrys i dag. Den er i øvrigt altid på minimum 10.000 kr. og er støt stigende i takt med at der købes bingoplader og at den ikke vindes. Bingopladerne koster her 18 kr.

Classic 10 kr.

Hos Classic 10 kr. koster bingopladerne sjovt nok 10 kr. Jackpotten er på 10. 577 kr. og som altid på minimum 10.000 kr.

Gamle Ole

Jackpotten hos Gamle Ole er til at få øje på – med sine kun 1.113,- kan vi regne ud, at bingopladerne ikke er særligt dyre. Og det er de da heller ikke. Du får en bingoplade for kun 3 kr.

1 Krone Bingo

Hos 1 Krone Bingo finder vi de laveste beløb, både blandt bingoplader og jackpot. Pladerne koster naturligvis kun 1 krone og jackpotten er samtidigt lav og er på 1.044 kr. Dog skal det siges, at jackpotten altid som minimum er på 1.000 kr. så i forhold til at bingopladernes pris er lav, så er jackpotten faktisk procentuel lige så stor, som Mega Jackpots på 30.000 kr. i forhold til Mega Jackpots bingopladepris på 30 kr.  

Bankohallen

Hos Bankohallen koster bingoplader 9 kr. Jackpotten er på nuværende tidspunkt på 6.450 kr.

 

Sandsynligheden for at vinde bingojackpotten:

Danske Spil Bingo har selv lavet en beregning over, hvad sandsynligheden for at vinde jackpotten er:

 

Mega Jackpot 1/ 138.671. Der er altså én chance ud af 138.671 for at du vinder jackpotten.

Stjernedrys 1/3145

Classic 10 kr. 1/ 13.698

Gamle Ole 1/ 38.671

1 krone bingo 1/13.698

Bankohallen 1/ 138.671

 

De tal fortæller mig, at man skal være usandsynligt heldig, for at vinde jackpotten, og at det er godt, at jeg spiller for at hygge mig, og ikke for at vinde den store gevinst.

Jeg er tilfreds med at spille bingo netop for hyggens skyld og så er det da fedt, hvis man vinder bingo eller får 1 række eller 2. Det giver nok til at købe nye bingoplader og mere hygge.

Jeg har i mellem tiden fået en snak med nogle af mine bingo-elskende venner og forhørt mig lidt om, om de spiller med jackpotten for øje. Det er der faktisk ikke rigtigt nogle af dem, der gør. Én sagde til mig, at det er ligesom at spille Lotto – vi spiller og håber på at vinde, men ved inderst inde godt, at chancen er uendeligt lille og vi har sagt farvel til den 50 kr. en lottokupon koster.

Fordelen her med bingo er jo netop, at vi ikke mister de penge, vi spiller for, for det er jo hyggen vi betaler for. Så hvis jeg en dag skulle være så usandsynligt heldig at vinde jackpotten, ja, så kan det være at mit fokus ændrer sig. Men indtil da vil jeg forsætte med at spille bingo udelukkende for hyggens skyld – ja og så lige spændingen for det er jo fedt, at få BINGO.

Hav en skøn bingo-efterårsdag!

Klaus

Jackpots – hvordan vinder du?
5 (100%) 1 Stemme