Hvordan åbner du en spilkonto hos Danske Spil Bingo?

Hvordan åbner du en spilkonto hos Danske Spil Bingo?

Jeg er ny på Let’s bingo og starter vitterligt helt fra bunden af med at spille bingo, og den oplevelse vil jeg gerne dele med jer.

Nogle er jer er måske også nye som jeg, og da jeg slet ikke har nogen idé om, hvad jeg går ind til er det oplagt at I finder ud af, hvad jeg lærer undervejs.

Selvfølgelig har jeg spillet bingo som barn. Det skete som regel under besøg hos farmor og farfar nytårsaften. Bingospillet blev hevet frem og hele familien deltog. Der var små præmier til børnene og vi vandt alle sammen et eller andet. Det var hyggeligt – mega-hyggeligt.

Jeg kan huske, at nogle af mine klassekammerater tog med deres bedsteforældre til bingo i den lokale sportshal. Bingoens popularitet var på vej ned, og jeg syntes, at det var en mærkelig, alternativ verden. Billedet jeg havde af bingo var, at det var et spil for ældre mennesker, der sad omkring lange borde og røg alt for mange cigaretter.

Samtidig med var jeg også utrolig nysgerrig – for mine kammerater syntes det var sjovt. Dem, der var så heldige at få denne bingooplevelse med deres bedsteforældre fortalte levende om, hvad de havde oplevet. Stemningen var altid livlig og folk kendte hinanden. Spændingen omkring det at vinde en æske chokolade, nogle flasker vin eller en halv gris var selvfølgelig også en stor del af det.

Faktisk må jeg erkende, set i bakspejlet, at jeg nok var lidt misundelig. Det må have været fedt at være en del af noget socialt med sine bedsteforældre og opleve den gode stemning. Inden jeg bliver alt for nostalgisk, så er der jo en grund til, at jeg skal i gang med bingo i dag.

Jeg har længe gået og leget med tanken om, at komme i gang med at spille bingo – jeg ER nostalgisk, men det virker som et hyggeligt spil. Da jeg bor alt for langt væk for at deltage i en bingohal – og det måske heller ikke lige er noget for mig, så tænkte jeg, at jeg ville kaste mig over online udgaven.

Måske er der nogle af jer, der heller aldrig har prøvet online bingo, eller måske har været lidt afholdende af den ene eller anden årsag med at oprette en spilkonto, som nu kan følge med i min start.

Så – here goes:

Hvordan åbner du en spilkonto?

1.       Jeg fandt linket til Danske Spil Bingo, i Let’s Bingos anmeldelse.

Jeg trykkede på linket til Danske Spil Bingo.

Herefter blev jeg direkte omstillet til Danske Spil Bingos hjemmeside. Jeg har jo lavet noget research, inden jeg skulle i gang med at spille bingo, så jeg er godt klar over, at Danske Spil Bingo er en del af paraplyen ”Danske Spil”.

Søger jeg på Danske Spil på nettet, så kommer jeg direkte ind i hoveddelen af paraplyen, og skal selv finde bingosiden. Men med linket bliver det ikke nemmere – jeg kom direkte til bingo-afdelingen.

Du kan også finde linket til Danske Spil Bingo her. Det er nemt!

 

2.       I højre hjørne kan jeg enten logge ind eller oprette en konto.

Da jeg som bekendt ikke har en konto at logge ind med, skal jeg oprette en konto. Jeg klikkede på linket.

 

3.       Indtast personlige oplysninger

Denne boks åbnede op:

Hvordan åbner du en spilkonto hos Danske Spil Bingo?

Her indtastede jeg selvfølgelig navn og cpr-nummer, og trykkede på Næste.

4.       Indtast adresse og e-mail

Hvordan åbner du en spilkonto hos Danske Spil Bingo?

Jeg indtastede adresse, e-mail og telefonnummer. Og trykkede Næste.

5.       Vælg brugernavn og adgangskode

Her fandt jeg på et brugernavn og en adgangskode. Herefter bad Danske Spil Bingo mig om et sikkerhedsspørgsmål, så jeg kan genoprette min konto, hvis jeg en dag glemmer mit brugernavn og/eller adgangskode.

Jeg skal også sætte flueben i rubrikken om, at jeg accepterer vilkårene for at oprette en konto hos Danske Spil.

Jeg vil også gerne modtage nyheder, så jeg ikke går glip af kampagnetilbud eller gratis spil, så jeg satte også flueben i den rubrik.

Jeg trykkede igen på Næste.

 

6.       Log ind med Nem-ID

Så var jeg næsten færdig.

Hvordan åbner du en spilkonto hos Danske Spil Bingo?

Skridtet inden at min spikonto var oprettet var, at jeg skulle bekræfte, at jeg nu også er den, jeg giver mig ud for at være. Det gøres med Nem-ID.

 

7.       Vælg øvre grænse for forbrug

Og så var jeg alligevel ikke helt færdig.

Hvordan åbner du en spilkonto hos Danske Spil Bingo?

Danske Spil vil gerne passe godt på deres kunder. Det skal de også, for at undgå at folk bliver spillegale og udvikler ludomani. Og da Danske Spil er ejet af staten, så er det særlig vigtigt, at de tager deres ansvar alvorligt.

Derfor skal man – og i dette tilfælde jeg – vælge hvor meget man regner med, at ville spille for om måneden.

Jeg regner ikke med, at jeg er den store spillefugl, men beløbet skal alligevel være nok til at dække mit daglige behov for hygge med bingospillene. Så jeg indtastede et beløb, som jeg mener er passende for mig.

Når du melder dig ind, skal du måske også lige tænke over, hvor meget du har råd og lyst til at spille for, så det ikke tager overhånd, og du pludselig får brugt mere, end du selv synes er rimeligt.

Beløbsintervallerne du kan vælge imellem er:

  • 0-5000 kr
  • 5001 – 10.000
  • 10.001 – 15.000
  • 15.001 – 20.000
  • 20.001- kr.

Du skal også huske at klikke af i rubrikken om, at Danske Spil passer på dig og vil kontakte dig, hvis de mener, at der er mistanke om ”uheldig spilleadfærd”, som de kalder det.

Jeg satte selvfølgelig flueben og trykkede igen på Næste.

 

8.       Så er jeg næsten klar til at kaste mig ud i spillet.

Jeg kunne nu vælge at indbetale penge for at spille, eller jeg kunne indbetale senere.

Hvordan åbner du en spilkonto hos Danske Spil Bingo?

Eftersom jeg er nybegynder, så ville jeg egentligt godt se, hvad det hele handlede om, inden jeg satte penge ind. Så jeg trykkede på Indbetal senere, så jeg først kan finde ud af, hvad jeg kan spille, uden at have brugt en eneste krone.

 

9.       Endelig nåede jeg til Danske Spil Bingos spilleside.

Ivrig efter at finde ud, hvad online bingo er for en størrelse, kastede jeg mig over det allerførste bingospil: Gamle Ole, uden at have nogen som helst forudsætning for at vide, hvad det var for et spil. Men nej – jeg kom ikke videre.

Jeg skulle oprette et bruger-alias for at kunne spille. Heldigvis åbnede en boks automatisk op med min profil, hvor jeg kunne vælge et alias.

Aliasset skal bruges til at vise min profil, når jeg spiller, så min ægte profil er beskyttet, når jeg spiller med andre. Jeg lagde også et billede på min aliasprofil – du kan vælge imellem tegneserieagtige billeder – som tilføjer lidt personlighed til din ellers anonyme konto.

Jeg kan nu konstatere, at det er nemt at åbne en spilkonto.

Som du kan se fra min indmeldelse her oven over, så guider Danske Spil Bingo dig nemt og overskueligt igennem indmeldelsesfasen, og du er ikke presset til at sætte penge ind, når du har åbnet kontoen.

Så er næste skridt, at prøve de forskellige spil. Jeg vil starte med demoudgaverne, så jeg kan vænne mig til Danske Spil Bings spilleplatform.

Nu er det din tur til at prøve.

God fornøjelse med oprettelsen!

Klaus

Følg med i, hvordan jeg finder ud af at spille hos Danske Spil Bingo her.

Hvordan åbner du en spilkonto hos Danske Spil Bingo?
5 (100%) 1 Stemme