Hvad er XTG?

Hvad er XTG?

Det kan være, at du fuldkommen ligesom jeg, har stillet dig spørgsmålet, hvad er XTG, når du befinder dig på en bingoside. Det har ikke noget med biler eller noget andet teknisk at gøre, selvom man måske umiddelbart skulle tro det. XTG er ganske enkelt en smart engelsk forkortelse af x to go.

Og hvad betyder så XTG/ X to go så? Jo, det betyder, at du er X antal numre, fra at have fået bingo.

Vi kender det allesammen – vi er SÅ tæt på at have bingo, og nej, den er der ikke alligevel. Og det er der – morsomt nok – endelig nogle bingohaller, der har besluttet sig for ikke længere skal være en hæmsko for at vinde noget. Så selvom det er “lige ved og næsten”, skal du ikke snydes for en lille præmie alligevel.

Unibet tilbyder en del af kagen til spillere, der har 1TG eller 2TG, dvs. at du er 1 eller 2 numre fra bingo. Det er ikke de store beløb, du kan vinde, men du får en del af puljen alligevel, ligesom de spillere, der har vundet på 1, 2, 3 eller 4 rækker.

Så ser du termen XTG på en bingoside, så kan du glæde dig over, at der er ekstra gevinster at hente, selvom du måske ikke er så heldig at få bingo. Du kan altid bruge din gevinst på at købe flere bingoplader.

Og nu hvor vi er ved de smarte forkortelser, ved du så, hvad BOGOF står for? Buy one get one free!

Det er endnu en god nyhed fra Unibet, der giver dig en gratis bingoplade, når du køber én. Tilbuddet gælder dog kun på bestemte tider og i særlige bingorum. Er du medlem hos Unibet, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får besked ligeså snart, der er gode tilbud at komme efter.

Vil du vide mere om Unibet Bingo, kan du læse den dybdegående anmeldelse på Bingoforum.dk. Bingoforum giver Unibet Bingo mange rosende ord med på vejen, så det er værd at tage et ekstra kig på siden, hvis du ikke kender Unibet Bingo endnu.

Klik her, for at læse anmeldelsen på Bingoforum.dk.

Hav en skøn dag med masser af bingo!

Klaus

 

Hvad er XTG?
5 (100%) 6 Stemmer