Hvad er smart dupning?

Hvad er smart dupning?

Har du mere end bare en enkelt spilleplade, når du går i gang med et bingospil, så kan det være en fordel at bruge smart dupning.

Spiller du online bingo, og er det et spil, du er vant til, så kan det være, at du dupper alle dine plader selv. Er du mindre rutineret, eller bare ikke ønsker at stresse over, om du kan nå at duppe alle de udtrukne numre, ja, så er smart dupning måske noget for dig.

Med smart dupning, skal du kun duppe din ene plade. Det vil sige, hvis f.eks. nummeret 45 bliver trukket, og du har nummeret på flere af din bingoplader, så skal du blot duppe den ene plade. Dit spilleprogram dupper automatisk de andre

Du kan også vælge automatisk dupning, hvis du helt vil slippe for at duppe, og bare følge med i spillet eller chatten.

Jeg bruger selv smart dupning.

Det giver mig en følelse af, at jeg er med i spillet – ligesom hvis jeg sad i en bingohal. Samtidig må jeg erkende, at jeg bare ikke er hurtig nok til at duppe det hele selv. Så i stedet for at stresse over, at jeg ikke kan nå at markere numrene, der er læst op, ja, så ved jeg, at med smart dupning, så hjælper spillet mig med at duppe. Det ER da smart!

Du kan nemt ændre din dupnings-metode til smart dupning, ved at gå ind i “Indstillinger” på nederste højre side i spillet. Du skal bare klikke på “Indstil dupning”, så kommer du til en boks, hvor du kan vælge dupningsmåde og derudover kan du også vælge den farve og form, du helst vil have på din markering.

Du kan også læse mere om dupning i artiklen Hvordan dupper man bingoplader? på vores søsterside Bingosiden.dk, som også fortæller om de andre måder, du kan duppe på.

Hyg dig med et spil bingo i dag!

Klaus

Hvad er smart dupning?
5 (100%) 1 Stemme