Hvad er sidegevinster i bingo?

Hvad er sidegevinster i bingo?

Det er tit lige ved og næsten – at jeg er ved at have bingo. Og så alligevel ikke….Men så er der noget, som gør min aften lidt sjovere, og det er selvfølgelig sidegevinster!

Sidegevinster i bingo er en fantastisk opfindelse. Kender du det, at du har siddet og spillet bingo i lang tid, og næsten alle din tal er råbt op. Men der er hele tiden, nogle andre, der får bingo? Det har vi alle sammen prøvet, og det kan være frustrerende, når man ellers har det så hyggeligt, med at spille bingo. Så er det ganske enkelt sådan, at sidegevinsterne kommer og redder din aften.

Sidegevinsterne er en slags plaster på såret, for de mange gange, hvor jeg var lige ved at få bingo, men kun var et eneste nummer fra at have pladen fuld. Frustrationerne forlader kroppen og stuen er igen fuld af hygge! Bingo er for mig lig med hygge, så frustrationerne skulle nødigt få overtaget.

Selvfølgelig handler det tit i bingo slet ikke om, hvad jeg kan vinde, men allermest om selve spillet, der giver mig både hygge og afslapning og sjov. Jeg må indrømme, at selvom en stor jackpot sagtens kan virke tillokkende, så er jeg ikke en særlig heldig spillefugl, og regner sådan set ikke med at vinde noget som helst. Men der er ingen tvivl om, at det da er sjovt at vinde også selvom det “bare” er sidegevinsterne.

 

Hos Danske Spil Bingo får vi alle sidegevinster, hvis vi kun lige har misset bingo med et enkelt nummer.

danske-spil-bingo-knap
Vind den helt store jackpot hos Danske Spil!

Jeg har ladet mig fortælle, at når man spiller bingo i bingohallernes hyggelige atmosfære, så er der også sidegevinster, der tit består af en plade chokolade. Jeg holder meget af chokolade, men er faktisk mere glad for at få lidt ekstra penge i sidegevinst hos Danske Spil, for det betyder ganske enkelt, at jeg kan købe flere bingoplader til et spil, eller tage et bingospil på en aften, jeg egentligt  ikke havde tænkt mig at spille.

For jer der følger med i min blog ved, at jeg har afsat et beløb at spille for, som jeg aldrig overskrider. Det er en ren principsag, så jeg aldrig bruger mere, end jeg synes er fornuftigt.

Men tilbage til sidegevinsterne: når spillet er slut, og alle har fået at vide, hvor meget de har vundet, så bliver sidegevinsterne regnet ud. Puljen, som det beregnes ud fra, er den pulje, der er dannet efter vi har købt bingoplader. Så hvis der er købt bingoplader for 380 kr. , ja, så er det 380 kr. der fordeles ud på dem der havde bingo, 1 – 4 række fuld og så til sidst, til dem der skal have del i sidegevinsterne.

Er du nu én blandt mange, der har siddet og heppet på det sidste nummer, så får du med andre ord ikke lige så meget, som når du er den eneste, der kun er ét nummer fra bingo.

Hvor store beløbene er på sidegevinster varierer derfor rigtig meget og det gør de også fra spil til spil, på samme måde som jackpots har forskellig størrelse alt efter prisen på en bingoplade.

Når du spiller hos Danske Spil Bingo får du hurtigt en fornemmelse af, hvor meget du kan vinde i sidegevinster.

 

Rigtig god bingoaften til dig – det er jo tirsdag!

Klaus

Hvad er sidegevinster i bingo?
5 (100%) 1 Stemme