Guld Bingo med 5000 kr. i præmier hos Danske Spil Bingo

Guld Bingo med 5000 kr. i præmier hos Danske Spil Bingo

Bingo, bingo, bingo. Så er det om at komme ud af starthullerne, for det er nu og de næste 14 dage, der skal spilles bingo for at kvalificere sig til at spille med i Guld Bingo.

Guld Bingo er Danske Spil Bingos eksklusive bingohal, der kun bliver åbnet op for en sjælden gang i mellem. Og Guld Bingo er da også noget helt særligt, fordi det er ikke bare endnu et bingorum hos Danske Spil. Guld Bingo er nemlig et bingorum, hvor du skal opfylde de særlige krav, for at få en plads ved spillebordet.

Men frygt ikke – det bliver skidesjovt. Kravet er nemt og hurtigt overstået, og let’s face it, det er kun hyggeligt med mere bingo, og det er lige det, der skal til for at kvalificere sig.

Selve Guld Bingo afholdes lørdag den 13. april i den såkaldte Gyldne Time, der afholder 10 bingospil. Den Gyldne Time er bare en enkelt time fra kl. 19.00 til kl. 20.00 og selvom det kan lyde som om, man skal arbejde hårdt blot for at være med i en bingohal en enkelt time, så er den time pakket med både spil og flotte gevinster, så der er virkelig noget at komme efter.

Lad os starte fra en ende af: For at kvalificere dig, skal du spille bingo i 10 dage ud af de næste 14 dage inden den 10. april. I de 10 dage, spiller du i Stjernedrys, hvor en spilleplade koster 18 kr. Det eneste krav der er, er at du spiller en enkelt bingoplade om dagen. Tilgengæld modtager du adgang til Guld Bingo og potentielt nogle meget flotte præmier, og du modtager desuden også de spilleplader, du skal bruge i spillet.

Det koster nemlig ikke noget, at være med i den Gyldne Time, altså ud over de bingospil, du har spillet på i løbet af de 10 dage. Du får altså:

  • 10 bingoplader gratis til den Gyldne Time
  • Mulighed for at spille med om 5000 kr. i præmiepulje fordelt med 500 kr. på hvert af de 10 spil
  • Mulighed for at spille med om 5000 kr. i jackpot, der garanteret udløses i den Gyldne Time. 

Så med en minimal indsats, kan du altså få masser af underholdning og mulighed for at vinde flotte præmier.

Du kan aktivere dine bingoplader den 13. april, og det kan du gøre op til 6 timer inden spillet starter kl. 19.00. Du har fuldkommen råderet over dine bingoplader, så om du vil sprede din indsats ud og spille med en enkelt plade i hvert af de 10 spil, bestemmer du. Du kan også spille med i hvert andet spil med to plader osv.

Jeg kan kun anbefale, at du kvalificerer dig til Guld Bingo. Jeg er allerede i gang i dag og med de præmier, der er på højkant, så skal man næsten være et skarn for ikke at kaste sig over muligheden for at være med.

Kender du ikke så meget til Danske Spil Bingo, så foreslår jeg, at du læser mere her i min blog, hvor Danske Spil Bingo nævnes tit, fordi det er her noget af den bedste online bingo i Danmark foregår. Vil du læse mere om bingohallen, så kan du tage et kig på anmeldelsen på vores søsterside Bingosiden.dk.

Rigtig god fornøjelse til jer alle med Guld Bingo og hav en fantastisk bingofyldt torsdag!

Klaus

Guld Bingo med 5000 kr. i præmier hos Danske Spil Bingo
5 (100%) 1 Stemme