Gratis Bingo

Gratis Bingo

Stiller du også spørgsmålstegn ved, at der er noget, der hedder gratis bingo, når du spiller online?

Det gjorde jeg også!

Samtidig tænkte jeg, at gratis bingo, hvis det overhovedet eksisterede måtte være umådeligt kedeligt. For hvis du spiller gratis, har du så overhovedet nogen chance for at vinde noget?

Selvom bingospillere sjældent spiller for at blive rige, så er det alligevel sjovest, hvis der er gevinster på højkant.

Jeg er en ivrig bingospiller hos Danske Spil Bingo og har opdaget, at indimellen har de et spil, der kalder Gratis Bingo.

danske-spil-bingo-knap
Vind den helt store jackpot hos Danske Spil!

Spillet Gratis Bingo er faktisk et helt reelt bingospil – der som navnet siger, er ganske gratis at være med i. Det sjove ved Gratis Bingo er, at du kan vinde kontante præmier.

En af de mere vigtige ting, du skal vide om Gratis Bingo er, at det ikke altid er muligt at spille Gratis Bingo. Spillet er et kampagnespil lavet af Danske Spil Bingo, som kun tilbydes på bingosiden, når der sker noget helt særligt.

Nogle gange udbydes Gratis Bingo i forbindelse med, at det er juletid, andre gange til Påske og nogle gange, bare for at glæde spillerne med en uventet overraskelse.

Hvis du vil vide, hvornår der er Gratis Bingo, så skal du bede om at få tilsendt Danske Spil Bingos nyhedsbrev. Det gør du, når du har åbnet en spilkonto hos dem. Det er selvfølgelig gratis at åbne en konto, og så kan du prøve alle de andre bingospil, mens du venter på, at Gratis Bingo bliver frigivet.

Gratis Bingo spilles fuldkommen ligesom de andre bingospil, som Danske Spil Bingo tilbyder. Du kan bestille mellem 1 og 3 bingoplader ad gangen, og selvom der står “køb” ud for bingopladerne, så koster de dig altså ikke noget.

Når spillet er i gang, kører bingochatten ved siden af. Du kan vælge at duppe selv, eller at slå automatisk dupning til. Det er ingen hemmelighed, at jeg bruger halv-automatisk dupning, fordi jeg ganske enkelt ikke kan nå at følge med. Hvis jeg har købt 3 bingoplader, så mister jeg ganske enkelt overblikket, når jeg har et tal, der er på mere end bare den ene plade. Med halvautomatisk dupning, skal jeg kun duppe det udtrukne tal på 1 plade, så klarer spillet, at duppe andre steder, hvor tallet måtte være.

Det er selvfølgelig ikke de helt store præmier, du kan vinde på Gratis Bingo. Der er en jackpot på 1000 kr., som du kan være heldig at vinde, men ellers er det nogle få kroner, du vinder på en fuld plade. Selvom det lyder af lidt, så skal du huske på, at det giver dig mulighed for at købe bingoplader til andre spil, med større gevinster og højere jackpots.

Du kan umuligt tabe på Gratis Bingo.

  • Det er gratis
  • Det er underholdende
  • Der er bingochat
  • Du kan vinde kontanter

Så der er ingen grund til at holde dig tilbage. Meld dig ind hos Danske Spil Bingo nu, hvis du ikke allerede er medlem og tilmeld dig nyhedsbrevet, så du er klar, når Gratis Bingo igen bliver frigivet. Måske er det allerede når adventstiden rammer os lige om lidt.

Vil du vide mere om Danske Spil Bingo? Så læs min anmeldelse af bingohallen her.

Hav en skøn, bingofyldt eftermiddag!

Klaus

Gratis Bingo
5 (100%) 1 Stemme