Fredagsjackpot hos Danske Spil Bingo

Fredagsjackpot hos Danske Spil Bingo

Så skal vi i gang med at spille bingo igen. Der har været noget tid, hvor andre spil har fået lov til at blande sig, men nu er Danske Spil Bingo i gang igen med dejlige kampagner, blandt andet en, der hedder Fredagsjackpot er særlig interessant.

Juletiden nærmer sig med hastige skridt og inden for få dage står der december på kalenderen. Langt de fleste spillesteder tryller hyggelige julekampagner og sjove julespil frem, så vi alle kan komme i den helt rigtige julestemning. Det gælder selvfølgelig også for Danske Spil Bingo, der kommer med spændende juleting lige om lidt. Men indtil da, så har vi i morgen fredag mulighed for at være med til at spille om fredagsjackpotten, som giver ekstra mange penge til julegaveindkøbene.

Eller hvorfor ikke tage på en lille juletur et sted hen, hvis du er den heldige vinder. Der er masser af skønne julemarkeder rundt omkring i Europa, der bare venter på at blive udforskede. For eksempel kan jeg varmt anbefale Lübecks julemarked, der hvert år bliver flottere og flottere. Der er ikke langt fra Danmark, og du kan køre der til i løbet af få timer. Du får også den dejlige tyske julestemning i Berlin, hvor julemarkedet trækker folk til fra hele verden. Paris kan også noget med julen, og Champs Elysée er pyntet med tusindvis af julelys. Den brede boulevard er også kendt for sit julemarked, hvor gløgg er erstattet af “vin chaud”, varm rødvin, varm cacao og pandekager. Det er hyggeligt, og for alle de markeder jeg her har nævnt gælder det, at man nemt kan besøge dem på en weekend.

Nå, det skulle handle om bingo, og så kørte jeg ud af en anden tangent – nemlig julen og alle dens hyggelige stunder. Det er for mig det samme som med bingo. Hygge, hygge og hygge.

Hvad er Fredagsjackpot så for en størrelse?  Jackpotten er på 25.000 kr. og kan vindes i spillerummet Stjerndrys i morgen fredag fra kl. 20.00 til kl. 22.00. Spil alt det bingo du lyster i morgen, og måske bliver du den heldige vinder af den dejlige jackpot.

Det er nemt at drømme sig til ekstra penge at forkæle familien med. Men husk på, at hvis ikke du vinder, så har Danske Spil Bingo igen på mandag gang i nye ting. Der er blandt andet Magelige Mandag på programmet, hvor chatværterne uddeler gavekort til take-away. Og mon ikke at næste uge bringer en masse skønne juletilbud fra Danske Spil ind i de små hjem.

Følg med her på siden i næste uge, hvor jeg selvfølgelig checker op på, hvad der er på programmet de forskellige steder. Og sørg nu for at besøge Bingosiden.dk, som er vores søsterside. Det er der, du finder anmeldelserne af alle de skønne online spillesteder.

Rigtig god torsdag og glem ikke Fredagsjackpot i morgen – jeg er i hvert fald på pletten.

Klaus

 

Fredagsjackpot hos Danske Spil Bingo
5 (100%) 7 Stemmer