Forskellige typer af bingospil

Forskellige typer af bingospil

På overfladen gør det umiddelbart ikke nogen forskel. Bingo er bingo og det handler i al sin enkelhed om at få fyldt de numre, man har på sin plade, så det giver en eller anden form for gevinst.

Og så alligevel…

Der er nemlig en række forskellige former for bingospil, som du kan fornøje dig med. Forskellene er måske ikke så store, men de er alligevel værd at nævne, for det er altid de små detaljer, som gør forskellen.

Overordnet set er der to forskellige typer af bingospil. Det er dem vi normalt kalder bingo og banko. Nogen kalder det også for dansk bingo og svensk bingo. Den store forskel ligger i, at i banko (eller dansk bingo) spiller man med 90 numre, mens der kun er 75 numre i bingo (eller svensk bingo). Du kan spille banko i Bankohallen eller Gamle Ole hos Danske Spil Bingo.

Guide til forskellige typer af bingospil

Standardmåden at spille bingo på kender vi allesammen. Det handler om først at få en række fuld, så to, tre og fire og til sidst hele bingopladen. I banko er tallene dog kun arrangeret i tre rækker, så der bliver naturligvis to runder mindre.

I første runde af et bingospil vil man som regel kunne få en gevinst ved en række i en hvilken som helst retning – vandret, lodret eller diagonalt.

Hos Danske Spil Bingo har de lavet lidt forskellig variation i deres bingospil. Du kan eksempelvis prøve det sjove spil Octo, hvor det foregår lidt anderledes. Her skal du nemlig ikke fylde rækkerne som normalt, men i stedet have udfyldt tallene i det 8-talsmønster, som du finder på din bingoplade. Octo koster 8 kr. at deltage i, og jackpotten starter på 888 kr. og stiger indtil den bliver udløst.

Danske Spil Bingo har også eksperimenteret lidt med måder at få et bingospil til at gå hurtigere. Det kan du prøve i 1 Krone Bingo eller i Classic 10 kr. Her spiller man ligesom i de fleste andre spil bingo med 75 numre, men i stedet for at spille til pladen er fyldt ud, bliver der kun spillet til en enkelt række. Alligevel er der forholdsvis store jackpots at vinde på begge spil, så på den måde er både farten og spændingen helt i top.

I Danske Spil Bingos Pletskud er der ikke pillet ved selve spillet, men det er alligevel lidt specielt. Du spiller bingo som normalt, men forskellen er, at alle spillere, som er med, får del i jackpotten, hvis den bliver udløst. Jackpotten er altid på mindst 10.000 kr. og bliver den udløst, går halvdelen til vinderen, mens den anden halvdel af puljen bliver fordelt ligeligt mellem de øvrige spillere.

Du kan læse meget mere om alle de forskellige typer af bingospil hos vores søstersite Bingoforum, hvor du i øvrigt også kan finde masser af forbedrede bonustilbud fra mange af de forskellige spillesider. Du kan holde dig opdateret via nyhedsbrevet, som du kan få tilsendt gratis to gange om ugen.

Letsbingo.dk ønsker dig held og lykke uanset hvilken type af bingospil, du foretrækker.

Forskellige typer af bingospil
5 (100%) 2 Stemmer