Hvad er forskellen på bingo og banko?

Hvad er forskellen på bingo og banko?

Det er egentlig et simpelt spørgsmål, og mange har måske afvist det ved at sige, at det blot er to navne for det samme spil. Det er da også en nem konklusion at komme til, for på overfladen er der ikke meget der skiller de to spil ad …

Hvad er forskellen på bingo og banko egentlig?

Du får svaret her på Letsbingo.dk.

Forskellen mellem bingo og banko ligger i selve bingopladerne og antallet af numre. En bankoplade indeholder 15 numre mellem 1 og 90 arrangeret i tre rækker med fem numre i hver, mens en bingoplade indeholder 5×5 numre mellem 1 og 75. Det giver også en lidt anden måde at spille på, da der bliver flere rækker at fylde ud, inden man når til fuld plade.

Spil banko hos Danske Spil

Selvom de kalder det Danske Spil Bingo, så har du faktisk hele to forskellige muligheder for at spille banko hos Danske Spil. Du kan vælge mellem Gamle Ole og Banko Hallen. Begge spil bliver altså spillet med 90 numre, hvoraf du har de 15 på din plade.

I Gamle Ole betaler du 3 kr. for en kupon med hele fem plader på, og hvis du får pladen fuld inden for 50 numre, så udløser du en progressiv jackpot, som altid er på mindst 1.000 kr. Banko Hallen koster 9 kroner at være med i, og lige som i Gamle Ole får du fem plader for din indsats. Også her finder du en progressiv jackpot. Den starter på 5.000 kr. og bliver udløst, hvis en spiller får banko inden for de samme 50 udråbte numre.

Både Banko Hallen og Gamle Ole kan spilles døgnet rundt, og dermed har du altid mulighed for at spille banko hos Danske Spil.

Spil bingo hos Danske Spil

Alle de resterende spil hos Danske Spil Bingo er 75-numres bingospil, og du kan spille bingo hele døgnet rundt, omend udvalget naturligvis varierer en del. Først og fremmest har du mulighed for at spille med om den helt store gevinst i Mega Jackpot spillet, som kører døgnet rundt. Her koster pladerne 30 kr. pr. styk, og for dem får du tre chancer. Det giver dig muligheden for at vinde en jackpot, som starter på 30.000 kr. og bliver udløst, hvis der er bingo inden for 50 numre.

I den anden ende finder du Gratis Bingo, der som navnet siger ikke koster noget som helst at være med i. Det betyder dog ikke, at du skal snydes for chancen for at vinde en jackpot, for der er altid 1.000 kr. til en spiller, som får pladen fuld inden for 50 kaldte numre. Derudover er der altid 30 kr. i puljen til hvert spil, så der er små gevinster at hente for bare en enkelt række.

Du kan spille Gratis Bingo hver dag fra kl. 19 til kl. 23.

Danske Spil Bingo byder på i alt 10 forskellige bingospil. Fælles for dem alle er, at der bliver spillet med 75 numre og du har mulighed for at vinde en flot jackpot.

Ønsker du at lære mere om forskellige typer bingospil? Læs desuden mere om gratis bingo her.

Skulle du ønske en mere generel guide til bingospil på nettet, så anbefaler Letsbingo.dk dig at læse mere på Bingosiden.dk.

Hvad er forskellen på bingo og banko?
3.7 (74.29%) 7 Stemmer