Ekstra stor bingo jackpot

Ekstra stor bingo jackpot

Det er altid rart at vinde en stor gevinst, lige meget hvad man spiller. Det gælder spilleautomater, det gælder andre casinospil, det gælder poker, og det gælder selvfølgelig også i bingo.

Hvis du ind imellem spiller bingo hos Danske Spil, så kender du selvfølgelig den store Mega Jackpot, som du kan spille med i for bare 30 kroner pr. plade. For de 30 kr. får du så til gengæld chancen for at vinde en jackpot på mindst 30.000 kr.

Men det er selvfølgelig bare det mindste beløb, jackpotten kan være på. Det er nemlig en progressiv jackpot, og det betyder at den bliver ved med at vokse, indtil en spiller har vundet den, og så starter den forfra på de 30.000 kr. igen.

Jackpotten er ekstra stor lige nu

Og det er ved at være et stykke tid siden, en spiller sidst har taget hovedgevinsten, og det vil sige, at du lige nu har chancen for at vinde en ekstra stor bingo jackpot. Puljen er helt oppe på 43.700 kr., og de penge kan altså blive dine.

Det betyder selvfølgelig også at den bliver mere attraktiv, hvilket naturligvis vil tiltrække flere spillere. Det vil medføre to ting: Først og fremmest vil det alt andet lige betyde, at der nok ikke går så lang tid, inden Mega Jackpotten bliver udløst, og dernæst betyder det, at puljen vil vokse hurtigere, da der selvfølgelig bliver smidt flere penge i den end normalt.

Det er to rigtig gode grunde, til at du skal gå ind og spille bingo hos Danske Spil allerede i dag. Det koster som nævnt 30 kr. at være med i Mega Jackpot, og jackpotten bliver din, hvis du skulle være så heldig at få alle 25 numre på din plade fyldt ud inden for de første 50 opkaldte numre.

Der er desuden en mindre jackpot, som også kan blive din, og som er knapt så krævende. Den bliver udløst, hvis du har pladen fuld inden for 57 opkaldte numre.

Andre spil med store jackpots

Mega Jackpot er selvfølgelig ikke det eneste jackpotspil hos Danske Spil Bingo; det er blot det største. Du kan faktisk finde en progressiv jackpot på alle Danske Spil Bingos spil, med undtagelse af Gratis Bingo, hvor jackpotten altid er på lige præcis 1.000 kr.

Puljebaskeren er Danske Spil Bingos næststørste jackpot, som altid starter på 15.000 kr., og lige nu har vokset sig op på 17.600 kr. dem kan du vinde for  bare 21 kr., og jackpotten ryger ind på din spillekonto, hvis du får fyldt pladen ud inden for 52 opkaldte numre.

Classic 10 kr. kan du spille med i for… ja gæt en gang. Her kan du vinde en jackpot, som altid er på mindst 10.000 kr. Lige nu har den dog sneget sig op på 11.200 kr., og spillet her går voldsomt stærkt. der bliver nemlig kun spillet til en enkelt række. Den skal du have ramt inden for ni opkaldte numre.

Endelig kan vi nævne Octo som bare koster 8 kr. at være med i Jackpotten er ikke voldsomt stor, men til gengæld er den plukkemoden. Den starter på 888 kr. og lige nu er den helt oppe på 2.300 kr. Den pulje kan blive din, hvis du rammer et 8-talsmønster på din plade inden for 44 opkaldte numre.

Gå ind til Danske Spil Bingo lige nu og opret din spillekonto, så du kan komme på jagt efter Mega Jackpotten eller en af de andre store gevinster. Du kan starte med at spille gratis bingo med små gevinster, hvis du ikke vil spille for dine egne penge. Du kan også gå efter den helt store gevinst i online lotto.

God fornøjelse!

Giv din vurdering