Danske Spil Zezam

Danske Spil Zezam

Det er første gang, jeg skal skrive om Danske Spil Zezam, hvilket egentligt er lidt mærkeligt.

Som faste læsere ved, så er jeg inkarneret bingospiller, men er også ret vild med andre former for spil, og Danske Spil Zezam har virkelig noget godt at byde på.

Danske Spil Zezam omtales som ”det hyggelige sted at spille” for Danske Spils spillere. Her finder du de sjove spil, du måske er vokset op med som barn, eller som du spiller sammen med din familie. Jeg spiller Yatzy med mine unger, og det er bare hyggeligt at lave noget sammen med en generation, der er vant til at kigge ind i en skærm 24/7.

Der er 11 spil i alt og du kan spille gamle kendinge som:

 • 7 kabale
 • Backgammon
 • Yatzy

Og så er der en del sjove kort og terningespil:

 • Yukon21
 • Diamonds
 • Edderkop
 • Fruits
 • Karrusellen
 • Napoleon
 • Tropicana
 • Zoo

Tropicana, Zoo og Fruits minder lidt om en spilleautomat, Diamonds er et stack-spil og Yukon 21, Napoleon og Edderkop er kabler.

Det er fede spil, med timevis af underholdning uden at du får den der følelse af, at du bliver ved med at spinne nogle tromler, som man gør når man er på spilleautomaterne. For mig personligt giver Danske Spil Zezam mig en mulighed for at spille ”rigtige” spil og samtidig kunne satse og vinde på det.

7 kablen er det spil, der har den største stjerne hos Zezam. Du kan vælge at spille kabalen for penge eller helt gratis og du kan spille lige så meget gratis kabale, som du har lyst til. Vil du spille for penge, er indsatsmulighederne 8 kr., 30 kr., 90 kr., og 180 kr. Uanset hvad, så er det eneste det kræver, at du åbner en konto hos Danske Spil Zezam.

Husk på, at har du allerede en spilkonto til f.eks. Danske Spil Casino eller Danske Spil Bingo, så gælder dit login også til Danske Spil Zezam. Vil du gerne oprette en konto, så kan du gøre det gennem mit link her.

Der er ingen tvivl om, at Zezam er stedet du kan få masser af hyggelige spil også mens du er på ferie eller nyder livet derhjemme i haven med strandstol og kølige drinks. Du spiller ligeså godt på mobilen, som du gør på pc’en og spilvariationen er stor. Du kan vælge at spille gratis, hvis du ikke vil spille for penge og skal du øge spændingen lidt, kan du gå over til de betalte spil. Du bestemmer. Du kan også spille hos Zezam sammen med venner eller familie på tablet eller pc; hvem synes ikke, det er sjovt at blande sig i en andens kabale??

Vil du vide mere om Danske Spil Zezam? Så gå ind på Bingoforum.dk og læs deres beskrivelse af Danske Spil Zezam. Klik her – for at gå til Bingoforum.dks anmeldelse.

Nyd din tid i haven, eller på ferie. Det er nu, der skal lades op til efterårets komme, så det er bare om at bruge hver time til fulde hvad enten dit humør er til afslapning, bøger, strand eller sjove spil.

Rigtig god fornøjelse med spillet – bingo eller ej ?

Klaus

Danske Spil Zezam
5 (100%) 1 Stemme