Danske Spil Bingo har fået nyt look

Danske Spil Bingo har fået nyt look

Selvom Danske Spil Bingo efterhånden er en god gammel kending betyder det ikke, at der ikke sker noget nyt! Hele siden har nemlig fået et nyt look.

Nu har Danske Spil Bingos side jo altid været forholdsvis nem at finde rundt i, så det er ikke derfor, der er kommet et nyt udseende. Jeg tror ganske enkelt, at man har villet give spillerne et nyt lækkert sted at spille bingo, nu hvor konkurrencen er blevet større, og der er flere online bingohaller at boltre sig på.

Det betyder ikke, at Danske Spil Bingo har udspillet sin levetid. Snarere tværtimod, som jeg vil forklare mere om herunder.

Bingorummene har fået en frisk coating og lidt nye navne. Nu kan du spille i 7 bingorum, der hedder:

  • Venskab
  • Safir
  • Stjernedrys
  • Gamle Ole
  • Bankohallen
  • Klassikeren
  • Velkomstbingo

Velkomstbingo er det bingorum, der skiller sig ud, fordi det kun har åbent for nye spillere og det i en begrænset periode af 14 dage.  Det er en skøn velkomst til nye spillere, der ikke er vante i bingomiljøet. Velkomstbingo giver dig mulighed for at spille med gratis bingoplader og samtidig kan du vinde rigtige præmier. Bingorummet er kun åbent mellem kl. 16 og 18, og man kan selvfølgelig spille i alle de andre bingorum før og efter.

Nogle af bingorummene har fået nye  navne, men indholdet er det samme. Selve spilleplatformen har som sagt altid været nem at spille på og der er ændret lidt med drop-down menuer osv. men det bringer ikke de store ændringer. Det er nemt at navigere til de spil man vil, og er man nybegynder så bliver man hurtigt guidet hen til de sider, der er interessante. Der er sågar lavet et menupunkt, der hedder Hjælp til ny forside, hvor man for forklaret, hvor alt befinder sig.

Der er ingen velkomstbonus eller andre fancy ting på siden, men Danske Spil Bingo giver den der følelse af, at her er trygt at være. Det lyder måske mærkeligt at sige om et online spillested, men det er ikke desto mindre min holdning. Danske Spil Bingo er som altid et skønt og hyggeligt sted at spille bingo. Nyt look eller ej. Man finder sig hurtigt til rette derinde og kan ikke lade være med at hygge sig med bingochatten og de andre medspillere.

Bingochatten har fået lidt mere fokus, hvilket den retteligt trængte til. Det var svært at vide, hvornår der var chatværter og chatspil og det har man nu gjort noget ved. Du kan sågår klikke på menupunktet Bingochat og se, alle de forskellige små chatspil listet op. Der er selvfølgelig også præmier som blandt andet tæller biografbilletter og kontanter. Chatværterne er med i spillene i tidsrummet 16-24 og det varierer hvilke bingorum, de befinder sig i. Som noget nyt står der angivet ”Chatværter live”, når de er i det pågældende bingorum. Det betyder også, at man får en større oplevelse af, at der rent faktisk er chatværter på siden, hvilket man nogle gange tidligere kunne tvivle på.

Er du ny indenfor bingo, så er Danske Spil Bingo uden tvivl stedet at starte. Det er nemt og der er fuldkommen klarhed over priser, udbetalinger, konto osv. Siden er som beskrevet oven over nem at spille på, og du bliver mødt med Velkomstbingo, der indvier dig i spillets hemmeligheder. Det er sjovt, hyggeligt og et godt sted at spille.

Danske Spil Bingo har naturligvis mine varmeste anbefalinger, fuldkommen ligesom tidligere. Du kan læse meget mere om Danske Spil Bingo i Bingosiden.dks anmeldelse her.

Rigtig god bingo-mandag og har du ferie, så er det oplagt at checke Danske Spil Bingos nye look ud!

Klaus

Danske Spil Bingo har fået nyt look
5 (100%) 1 Stemme