Chatspillene er blevet ekstra sjove hos Danske Spil Bingo

Chatspillene er blevet ekstra sjove hos Danske Spil Bingo

Med den nye relancering af Danske Spil Bingo, med ny forside og opfriskning af spillene, så er der også kommet mere fokus på chatspillene.

Chatværterne har fået udviddet tidsrummet, hvor de kan hygge om spillere og samtidig er der kommet 11 chatspil, der gør livet lidt sjovere for os bingospillere.

Chatspillene kører som bekendt ved siden af bingospillet, så man keder sig aldrig, selvom bingospillet måske ikke viser sig fra sin mest heldige side den aften. Let’s face it – det sker en gang i mellem.

Chatværterne er nu på fra kl 16.00 til kl. 24.00, hvor de tidligere kun var til stede fra 20.00 til 23.00, det betyder selvfølgelig, at der kan køres en masse sjove chatspil igennem på en aften. Man ved aldrig hvilket spillerum, de befinder sig i, så det kan ikke betale sig at pre-købe sine bingoplader, hvis man gerne vil være med i et bingorum, hvor der er chatspil. Til gengæld er en del af det nye look, at der ud for bingorummet står angivet, når der er chatværter til stede.

Jeg har tidligere syntes, at det var utrolig svært at hitte rede i chatspillene og hvad man egentligt skulle gøre, og det har Danske Spil Bingo denne gang sørget for at undgå, ved at give nogle rimeligt gode beskrivelser af hvert at de 11 spil.

Dem vil jeg forsøge at gengive, så godt jeg kan, med mine ord. De kommer her:

Hvor svært kan det være? – Chatværterne ryster sjove historier og gåder ud ad ærmet. Kan du gætte gåderne og kommer først med dit svar, så er det dig, der vinder!

Hyp lile hest – Det er de lodrette striber på din bingoplade der er hesten, og du vinder, hvis du kommer først med at få fyldt en stribe.

Møghest –  Møghesten er det modsatte af Hyp lille hest, for her skal du helst ikke få nogen tal på dine lodrette striber. Det er altså dem, der har færrest dupning på striberne, der har den ucharmerende ære at være Møghesten og dermed vinderen.

20 spørgsmål til chatværten –  Chatværten kommer med svarene og du stiller spørgsmålene i bedste Jeopardy stil. Du har én chance per spørgsmål.

Først til Møllen – Det her er quizzen, hvor det handler om at svare hurtigt. Den der er først med det rigtige svar er vinderen!

Det store møllehjul –  Her handler det om, at være den, der har svaret flest rigtige inden for den time, konkurrencen varer. For hvert rigtigt ”først til mølle” svar, modtager du et point og en gevinst. Den der har flest point når spillet er slut, har vundet.

Ordkløveren – Chatværten laver spilopper og har byttet rundt på bogstaverne i et ord. Den der først får samlet ordet tilbage igen, har vundet chatspillet.

Bingo-Quizzen –  Det her er det helt klassiske quizspil. Der stilles et spørgsmål, som chatværterne finder på, og blandt de rigtige svar trækkes der lod og findes en vinder.

Bingomesterskab – Mesterskabet her handler om at finde den spiller, der inden for en times spil har vundet flest gange. 1 rækker giver dig ét point og 2 rækker får du 2 point for, og har du pladen fuld, så får du 5 point. Når timen er gået, tælles det op, hvem den sande bingomester og vinder er.

Kan du gætte hvem jeg er? Hvad er det, chatværten tænker på? Er det et dyr eller en kendis? Og i så fald hvilket dyr eller hvilken kendis. Den der kommer først med det rigtige svar, har vundet.

Stjerne for en aften – Og jeg slutter af med Stjerne for en aften. Stjerne for en aften er super sjovt, for det hele handler om at fortælle sjove vittigheder. Den der har fortalt den sjoveste er vinderen.

Som du kan se her over, så er der masser af sjove spil, du kan hygge dig med ved siden af bingospillet. Det er BARE hyggeligt at spille bingo hos Danske Spil Bingo – og jeg kan på det kraftigste anbefale en god gang hygge. Læs mere om Danske Spil Bingo på vores søsterside Bingosiden.dk  – klik her for at gå til anmeldelsen.

Rigtig god fornøjelse med chatspillene – det er fedt med ekstra bingohygge!

Klaus

Chatspillene er blevet ekstra sjove hos Danske Spil Bingo
5 (100%) 1 Stemme