Bonusser hos Maria Bingo

Bonusser hos Maria Bingo

Maria Bingo giver alle nye bingospillere en bonus på 400 kr. ved indbetalilng af 100 kr. Som ny bingospiller, kan du få en velkomstbonus til alle de nye bingospil som Maria Bingo har tryllet frem til os.  Mange spillesteder har enorme bonusser på mange tusinde kroner, mens online bingohaller sjældent har bonusser, der kan bruges på bingo. Det har Maria Bingo nu.

Med en lille indbetaling på kr. 100,- får du altså 400,- ekstra at spille for. Det er procentvis en meget stor bonus, for du får 400% af din indbetaling. For at få fat i bonustilbuddet hos Maria Bingo skal du bare åbne en spilkonto og acceptere bonussen. Du er ikke forpligtet til at indbetale de 100kr. med det samme, for du har faktisk 60 dage til at foretage din indbetaling i.  Når du ikke at indbetale, så bortfalder bonustilbuddet.

Med bonussen følger et gennemspilskrav på 30 gange som skal gennemføres inden for 60 dage, før du kan få bonussen udbetalt.

Alle nye spillere får også 25 gratis spins hos Maria Bingo – det er jo ikke bingo, men alligevel godt nok, for spilleautomaterne er god underholdning. De gratis spins er på din konto ligeså snart du har åbnet den. Der er ikke noget behov for at foretage en indbetaling og du kan gå i gang med at spille med det samme.  Du skal bare åbne spilleautomaten Jungle Spirit: Call of the Wild.

Jeg har selv afprøvet de spins, der er til Jungle Spirit. Det er meget sjovt, men jeg indrømmer ærligt, at jeg foretrækker de spilleautomater, som mini-spillene er, som jeg kan hygge mig med under bingospillet.

Iøvrigt så er de 25 gratis spins også bonus. Det betyder, at de gælder som bonuspenge og også skal gennemspilles 30 gange før du kan tække nogen som helst gevinst ud. Så betragt de 25 gratis spins som sjov og ballade og få chancen for at prøve Maria Bingo af.

Læs mere om Maria Bingo på vores søsterside Bingosiden.dk her.

Rigtig god fornøjelse hos Maria Bingo!

Klaus

 

Bonusser hos Maria Bingo
5 (100%) 1 Stemme