Bingostue og Sofanumre hos Danske Spil Bingo

Bingostue og Sofanumre hos Danske Spil Bingo

Indrømmet – Bingostue og sofanumre lyder måske som nogle lidt mærkeligt sammensatte ord, men ikke destomindre, så er det Danske Spil Bingos seneste bud på en hyggestund i bingoens trygge favn!

I denne uge og til og med søndag den 10. juni, er der hver aften Bingostue hos Danske Spil Bingo.

Bingostue er  almindeligt bingospil i bingorummet Stjernedrys hver aften mellem kl. 20.oo og kl. 23.00. Blandt spillerne i Stjernedrys trækkes der lod og udvælges 2 vindere af 1000 kr. hver. Har du købt en bingoplade til Stjernedrys, i ovenstående tidsrum, så er du altså med i lodtrækningen, uanset om du har vundet bingo eller ej.

Oven i kampagnen Bingostuen, så findes der også Sofanumre. Og hvad i alverden er så det? Jo, det er numre, som chatværterne udvælger hver aften, der fungerer lidt som en slags joker og det foregår også mellem kl. 20.00 og kl. 23.00.

Når et Sofanummer er valgt, og du tilfældigvis har det nummer på din bingoplade, og det bliver udtrukket, så vinder du 500 kr. Og dette er uanset om du vinder eller taber på din bingoplade. Det er et sjovt koncept, for det betyder, at du vinder på nummeret, uanset om du har tabt eller vundet bingo.

Bingostuen kører altså til og med på søndag den 10. juni, så du kan nå at være med endnu. Vinderne af de 1000 kr. udtrækkes hver aften efter at spilletiden er udløbet, og du kan se listen over vindere på Danske Spil Bingos side.

Danske Spil Bingo har ud over Stjernedrys også flere andre bingorum, hvor du kan hygge dig med spil døgnet rundt. De er bare ikke med i denne Bingostue-kampagne. Bingorummene er:

  • Gamle Ole
  • Bankohallen
  • Velkomstbingo
  • Klassikeren
  • Venskab
  • Safir

Det billigeste spil er Venskab, hvor en bingoplade kan købes for kun 0,40 kr. Hos Klassikeren og Safir koster en bingoplade 1,20 kr. og hos Gamle Ole giver 2,88 kr. dig en spilleplade. Bankohallen har bingoplader til 8,64 kr.

Stjerndrys, som er udvalgt til at være bingorummet i Bingostuen er det allerdyreste spil, hvor en bingoplade som bekendt koster 18 kr.

Og så skal det jo lige indskydes, at de priser, jeg her nævner er mindste priser. Bingopladernes pris er afhængig af tidspunktet på døgnet, hvor der spilles. Der er jo sådan, at jo flere spillere, jo dyrere er bingopladerne. Det vil sige at prime-time, som er omkring kl. 20.00 og nogle timer frem, er det allerdyrest at spille, mens det er billigere i nattetimerne og om morgenen, hvor der ikke er så mange, der spiller.

Dem af jer, der kender Danske Spil Bingo godt, vil lægge mærke til, at nogle af bingorummene har fået nye navne. I det hele taget, har Danske Spil Bingo fået sig en flot make-over, der giver hele siden et nyt og mere friskt udseende. Med alle de mange, nye bingosider, der dukker op efter frigivelsen af betalingsbingo, er det klart nødvendigt for Danske Spil også at følge med så deres bingosektion bliver ved med at være attraktiv både i forhold til udseende og i forhold til pris.

Jeg vil selvfølgelig skrive meget mere om Danske Spil Bingos nye look i et fremtidigt blogindlæg.

Læs også mere om Danske Spil Bingo på Bingosiden.dk. Det er vores søsterside, der har alle de gode anmeldelser over spillestederne. Du kan læse anmeldelsen ved at klikke her.

Rigtig skøn bingo-torsdag og pøj pøj i Bingostuen!

Klaus

 

Bingostue og Sofanumre hos Danske Spil Bingo
5 (100%) 1 Stemme