BingoSlottet

BingoSlottet

Hvordan finder jeg flere steder, at spille bingo?

Jeg har været i gang med at kigge flere af de eksisterende spillesteder igennem, der tidligere har haft fokus på bingo. Inden spilleloven ændrede sig i 2012 var der flere spillesteder, der havde bingo på menuen.

BingoSlottet er et af de her spillesteder, der tidligere har haft masser af bingo til kunderne. Det er klart, at jeg har den tanke, at med den nye ændring i 2018, at de tidligere steder vil åbne for blusset og få gang i bingospillene igen.

Hvordan kan et spillested hedde BingoSlottet, uden at man kan spille bingo der, tænker du måske!

(Det tænkte jeg selv, for at være helt ærlig). Men sagen er faktisk, at selvom BingoSlottet mere er en spillehal end en  bingohal, så kan man faktisk godt spille bingo på siden. Og det endda helt lovligt.

Hos BingoSlottet, skal du nemlig igennem spillet Bingo Quiz for at komme videre til bingo. Bingo Quiz er som navnet siger, en quiz. Du skal betale 1, 3 eller 5 kroner for at få et spørgsmål i quizzen. Når du har besvaret spørgsmålet, er du så heldig, at du får en bingoplade som gevinst og kan spille bingo.

Prisen er afhængig af, hvilket tidspunkt på dagen, du vælger at spille. Spiller du i “lavsæsonen” altså tider, hvor kun få spiller, så er prisen lav, og spiller du i *”højsæsonen”, hvor mange spiller, så er prisen lidt højere.

Bingo Quiz fungerer faktisk ret godt, for det er blot en smart måde, at omgå det med betalingsbingo på. Spørgsmålene i Bingo Quiz er så banale, at enhver kan svare på dem. F.eks. kan det være spørgsmål som:

Hund, kat, laks og mus. Hvilket af de 4 dyr er en fisk?

Med quizspørgsmålet ude af verden, får man en bingoplade, og så kan man komme igang med spillet. BingoSlottet har i øvrigt også Gratis Bingo på menuen.

Gratis Bingo kører hver eneste dag mellem kl. 20 og kl 21. Det ER et gratis spil og alligevel, kan man vinde pengepræmier på pladen fuld og 1. og 2. række. Du kan vinde endnu højere gevinster, hvis du har spillet på spilleautomaterne i forvejen.

Vil du vide mere om BingoSlottet og spiludvalget? Så læs med hos Bingosiden.dk, hvor de har skrevet en udførlig anmeldelse af spillestedet.

Rigtig god weekend – og hyg jer med bingo.

Det har jeg i hvert fald tænkt mig!

Klaus

BingoSlottet
5 (100%) 1 Stemme