BingoSjov

BingoSjov

I min jagt på de bedste steder at spille online bingo er jeg nået til Bingosjov. Som I, der har læst med i mine tidligere blogs ved, så er det svært at finde online bingo, hvor du kan spille om penge.

Grunden til det er naturligvis, at Danske Spil Bingo har monopolet på betalingsbingo i Danmark ind til videre. Det ændrer sig altsammen ved årsskiftet, hvor betalingsbingo bliver frigivet.

BingoSjov er et spillested, hvor du kan spille på et enormt udvalg af spilleautomater. Faktisk har de ikke mindre end 250 forskellige spil, så der må siges at være spil til uendeligt mange timers underholdning.

Du kan selv checke BingoSjov ud, ved at klikke her.

Hvordan spiller du bingo hos BingoSjov?

Det er helt sikkert, at BingSjov har været virkeligt opfindsomme i deres løsning på problemet omkring betalingsbingo. Jeg synes i hvert fald, at den måde de har opbygget bingospillet på, er en fantastisk løsning på problematikken.

For at spille bingo hos BingoSjov skal du nemlig først igennem noget de kalder BingoQuizzen. Lad dig ikke afskrække af quizzen, for når du har passeret den, så kan du få lov til at få bingoplader og gå til et helt, rart og almindeligt bingospil.

Bingoquizzen består af et spørgsmål du skal besvare korrekt, for at komme videre og få din bingoplade.

Det koster mellem 1 til 5 kroner at få lov til at besvare spørgsmålet – og altså dermed få lov til at få en bingoplade.

Quizzspøgsmålene er meget enkle og ALLE kan være med. Det er simple spørgsmål som Hvilket dyr er en fisk? og så får du fire muligheder: Laks, Sæl, Delfin eller Abe. Så bliver det ikke nemmere!

Endelig forbi quiz-delen kan jeg nu få lov til at spille bingo. Svaret på mit ene quiz-spørgsmål giver mig adgang til en enkelt plade. Men det behøver jeg heldigivs ikke at nøjes med. Hvis jeg vil spille på flere plader, så skal jeg bare bede om endnu et quiz-spørgsmål, som jeg altså også betaler for, for at få min næste bingoplade.

Og så er spillet ellers i gang. Det er en god, lav pris for at være med 1-5 kr. og gevinsterne ligger på omkring 200 kr.

En af de ting ved BingoSjovs bingospil, jeg er allermest vild med, det er tidspunktet jeg kan spille på. Jeg kan nemlig spille hele døgnet! Jeg spiller som regel om aftenen og nogle meget sent, så det er rart at vide, at bingospillet ikke kun løber fra 20-21 men altså hele døgnet.

Prisen for bingopladen – eller bingoquiz-spørgsmålet, som det reelt er, er lavere sent om aften og natten, hvor det kun koster 1 kr. Eftermiddag og aften er prisen 5 kr.

Jeg kan kun anbefale, at du også opretter en spillekonto hos BingoSjov ligesom mig. Du finder masser af spil for få penge, og kan spille når du vil i løbet af døgnet.

Gå til BingoSjov – klik her.

Rigtig god bingo-fornøjelse!

Klaus

 

 

BingoSjov
5 (100%) 1 Stemme