BingoSjov udvider med nye bingospil

BingoSjov udvider med nye bingospil

Så kom det, vi har ventet længe på. BingoSjov har endelig fået nye bingospil og er ikke længere afhængige af deres BingoQuiz, for at tilbyde spillere betalingsbingo. Det er fedt endelig at se, at der nu er masser af onlinebingo til os bingoelskere, og at man kan vælge i mellem spillesteder og spil for at få variation. Det har været længe undervejs og det er en lettelse at se, at spillestederne også har taget ændringen i lovgivningen op, og rent faktisk har leveret en god vare.

De mange nye bingospil hos BingoSjov giver i hvert fald et gevaldigt boost på online bingo fronten.

BingoSjov har ikke bare fået nye bingospil på siden, men har også lanceret en ny velkomstbonus på 7.500 kr. der er en af de helt store på markedet og den største blandt alle bingosiderne. Bonussen er fordelt over 3 indbetalinger og du får også 100 gratis spins, efter du har foretaget din første indbetaling. Det giver dig masser af mulighed for at spille igennem.

Men det mest spændende lige nu er faktisk lanceringen af de nye bingospil, der kommer på mandag den 30. april. BingoSjov har opdelt spillene i 2 bingorum:

  • 90-bingo
  • 75.bingo

Forskellen på de to bingorum er, hvor mange tal, der bliver brugt og hvordan spillepladerne ser ud. 75-bingo er det helt almindelige bingo med 5 rækker af 4 tal. 90-bingo har 3 rækker med 15 tal i alt. Ellers er spillet helt det samme og spilles på nøjagtig samme måde. Under hvert af de to bingorum er der mange spil, og der spilles hele døgnet rundt!

Spillepladerne starter helt nede ved 10 øre og går op til 5 kr.  så du behøver ikke at have den store pengepung frem for at spille bingo. Spillene hedder det samme i de to bingorum:

  • 10 øre bingo
  • 25 øre bingo
  • 50 øre bingo
  • 1 kr. bingo
  • 2,5 kr. bingo
  • 5 kr. bingo
  • Happy Hour bingo

Happy Hour bingo skiller sig ud ved, at du får to bingoplader for en bingoplades pris. Det forskellige spil, spilles på forskellige tidspunkter af døgnet, og derfor bliver du nødt til at checke siden ud, for flere detaljer, hvis der er et bestemt spil, du gerne vil spille.

Bingorummene er flotte og der er også en bingochat, der kører fra kl. 8 til kl. 24.00. Chatværterne sætter spil i gang, så der løbende kører tal-spil ved siden af dit bingospil. Det forøger ikke alene hyggen, men også dine muligheder for gevinst!

Tag et kig hos BingoSjov i den kommende uge. Lanceringen af de nye bingospil bringer fest og farver til og der er flere kampagner i gang, hvor du kan vinde masser af præmier. Blandt andet er der mulighed for at vinde en jackpot på 50.000 kr. og mange andre gevinster. Jeg skriver mere om den flotte jackpot i næste uge, så følg med her på siden.

Og så er det faktisk også værd at huske, at BingoSjov giver dig 50 gratis spins, når du åbner din spilkonto hos dem. Det kræver ingen indbetaling, og lige så snart du har verificeret din konto, så står de klar til brug. De gratis spins skal bruges på Starburst automaten, som er en af de mest populære spilleautomater overhovedet.

Læs mere om BingoSjov i anmeldelsen på vores søsterside Bingosiden.dk her.

Rigtig god Stor Bededags bingospil-weekend!

Klaus

BingoSjov udvider med nye bingospil
5 (100%) 1 Stemme