BingoSjov uden bingo men med masser af spil

BingoSjov uden bingo men med masser af spil

BingoSjov og dens søstersider BalletBingo og BingoSlottet oplever i øjeblikket problemer med deres leverandør af bingospil. Det betyder for os spillere, at der ikke er bingo på de tre sider på nuværende tidspunkt. Det er et kæmpe tab, og der er ingen tvivl om, at BingoSjov kæmper for at finde en ny leverandør af bingospil, så de igen kan fokusere på de populære spil.

Men, men. Det gælder heldigvis både BingoSjov og de to andre spillesider, at de har så meget andet at byde på, så du går ikke forgæves, hvis du kigger forbi det populære spillested.  Uanset om du er gammel fan af BingoSjov, eller ny spiller, så kan jeg anbefale, at du tilmelder dig nyhedsbrevet på siden. På den måde, bliver du informeret om det, ligeså snart der kommer nye spil på siden, inklusiv de eftertragtede bingospil.

Det er som bekendt rart med afveksling, og hos BingoSjov, kan du netop få det. Spilleautomaterne er i fokus og der er hundredevis at vælge i mellem. De er alle inddelt i kategorier, så du hurtigt kan finde frem til den type spil, du bedst kan lide. Kategorierne er:

 • Dyr
 • Film og TV
 • Lækkerier
 • Højtider
 • Science Fiction
 • Mytologi
 • Glitter
 • Feriestemning
 • I haven
 • Mystik og Aktion

Derudover er der hovedkategorier, der gør det nemt at finde casinospil, bordspil, jackpotspil samt nye spil.

Herunder kan du se automaten Golden Grimoire. Den er produceret af NetEnt, nogle af de bedste spilproducenter i verden. Automaten er lige nu udvalgt til kampagnespil hos BingoSjov, og du kan vinde op til 400 free spins på den. Tænk engang over hvor mange potentielle gevinster, der kan ligge i 400 free spins! Ikke så lidt endda.

Nu får du ikke bare 400 spins, men skal arbejde lidt for dem. Inde i Golden Grimoire automaten, er der anbragt et lykkehjul – et free spin wheel. Her kan du, en gang om dagen i kampagneperioden, få lov til at spinne hjulet, og se hvor pilen lander – og hvor mange free spins, du har vundet. Men før du når så langt, så skal du først og fremmest have indbetalt 150 kr.  Med din indbetaling får du lov til at dreje én gang på lykkehjulet samme dag, du har lavet indbetalingen. Dagen efter, kan du igen få lov til at dreje på lykkehjulet, igen baseret på en ny indbetaling af 150 kr.

Kampagnerne hos BingoSjov er der mange af. Der er god udskiftning i dem, så der er faktisk hele tiden noget nyt til at underholde dig med. Den største kampagne BingoSjov kører, er deres velkomsttilbud. Det har kørt igennem en lang periode nu, og bliver nok også ved fremover.

Velkomstilbuddet lyder på:

 • Op til 7500 kr. 
 • 150 spins

Blot ved oprettelse modtager du dine første 50 spins til automaten Starburst. Du kan med andre ord komme til at spille, lige så snart du har oprettet dig, uden at have foretaget en indbetaling.

 • Ved første indbetaling får du 100% i bonus op til 2000 kr. 
 • Ved anden indbetaling får du 75% i bonus op til 2500 kr. 
 • Ved tredje indbetaling får du 50% i bonus op til 3000 kr. 

Efter første indbetaling modtager du dine sidste 100 gratis spins. 

Hvor meget du vælger at indbetale afhænger helt af dig, blot får du kun den fulde bonus, hvis du indbetaler maksimum beløbet. Det er utrolig vigtigt at være opmærksom på, at der et omsætningskrav forbundet med bonussen på 35 gange inden for 60 dage, dernæst forsvinder bonussen. Du har også mulighed for helt at fravælge bonussen, hvis du ikke har lyst til at spille med gennemspilskrav. Selvom du får ekstra meget at spille for, så går der trods alt lang tid, før pengene er dine.

Tag et kig på Bingosiden.dks anmeldelse af BingoSjov. Der kan du få et klart billede af spillestedet, og hvad det ellers har at byde på. Du kan også få hjælp til at åbne en konto allerede i dag.

Klik her – for at gå til anmeldelsen på Bingosiden.dk.

Så er der kun tilbage at ønske jer alle en fornøjelig spil-weekend!

Husk, at underholdning deles med fordel!

Klaus

BingoSjov uden bingo men med masser af spil
5 (100%) 5 Stemmer