BingoSjov holder jul!

BingoSjov holder jul!

Får du tid til at spille her i juleperioden? Jeg synes personligt, det kan være utrolig svært at nå det hele. Der er gæster, der er julearrangementer på arbejdet og i børnehaven, og kalenderen er fyldt op. Men – men – der skal være plads til at spille, uanset om det er spilleautomater eller bingo, for det er på dét tidspunkt, jeg stresser allermest af, samtidig med at jeg kan vinde lidt ekstra til julegaverne.

BingoSjov holder jul over hele linjen, og der er virkelig noget at komme efter i denne måned. Der er samlet set omkring 100.000 kr. i gevinster, og der foregår noget hele tiden. Du bør selv logge ind på din spilkonto hos BingoSjov, for at se, hvad der sker på siden, for der sker som sagt noget hver eneste dag op til jul. Jeg er selvfølgelig tilmeldt BingoSjovs nyhedsmail, så jeg får dagligt notifikationer omkring, hvad der sker i årets julekalender osv. Det er praktisk, og så kan jeg hurtigt vurdere, om jeg skal ind og spille på BingoSjov den dag, eller om jeg springer over.

Hver dag er der julekalender. Lågen åbnes dagligt, og der kan være tilbud om bonusser, gratis spins eller konkurrencer du kan være med i. Det skifter selvfølgelig hver dag. I dag, den 14. december, kan du for eksempel få op til 100 gratis spins, hvis du foretager en indbetaling. Der er samlet set 40.000 kr. på højkant i julekalender, så det handler om at checke hver dag, for ikke at gå glip af en af de store gevinster.

I weekenderne er der adventsspil. Advenstspillene udløser gratis spins, men for at få fat i dem, skal du spille på weekendens advenstspil, som ikke afsløres før det er lørdag.

Der er lodtrækning hver uge. Hver uge trækkes der lod om 240 kr. til 10 heldige vindere. Her gælder det om at have spillet 24 spins for rigtige penge i løbet af den tidligere uge.

Og så er der den måske vigtigste del af julekampagnerne hos BingoSjov – hovedpræmierne. Hovedpræmierne har en værdi af 60.000 kr., og man kan blandt andet få fingrene i et rejsegavekort på 15.000 kr., hårde hvidevarer og andre fede gevinster. For at få del i nogle af gevinsterne, kan man ikke have ligget på den lade side! Det er nemlig de 24 spillere, der har omsat for mest i perioden, der varer ind til den 26. december, der får del i præmierne.

Selvom der er julehygge herhjemme hele weekenden, så er det helt sikkert, at jeg også kommer til at befinde mig henslængt på sofaen med ipad’en og nogle gode spil. Det fede ved det er, at familien også synes det sjovt, så tit kan vi samles om tabletten, og følge med i spillet. Se det er ægte julehygge!

Du vil sikkert gerne vide noget mere om BingoSjov, og derfor kan jeg anbefale dig, at besøge vores søsterside Bingosiden.dk. De laver nogle af landets bedste anmeldeler af spillesteder i Danmark. Klik her for at gå direkte til Bingosiden.dk.

Hav en herlig bingo-weekend – og god 3. søndag i advent.

Klaus

BingoSjov holder jul!
5 (100%) 8 Stemmer