BingoSjov har kæmpe jackpots

BingoSjov har kæmpe jackpots

Der er gang i den hos BingoSjov lige nu med nogle kæmpe jackpots. De er godt nok ikke på BingoSjovs bingospil men på nogle af de fede spilleautomater. De progressive jackpots er jo spændende, for de stiger og stiger, ind til der pludselig er fundet en vinder.

Lige nu kan du for eksempel vinde mere end en halv million kroner på automaten Divine Fortune hos BingoSjov. Du kan se, hvordan den flotte spilleautomat fra NetEntertainment fungerer her i youtube videoen. I det hele taget, kan jeg anbefale, at du kigger ind på Youtube, hvis du vil checke et spil. Der bliver lagt gode videoer op ind imellem. Nogle gange er det andre spillere, der har skabt en video, og andre gange er det spilproducenterne selv. Uanset hvad, så giver det dig en fornuftig idé om, hvad spillet handler om og hvordan grafikken er.

BingoSjov har hele 9 jackpotspil med progressive jackpots.

  • Divine Fortune med en jackpot nu på 502.305 kr.
  • Fruit Bonanza – jackpot nu på 485. 031 kr.
  • Gunslinger – jackpot nu på 146.089 kr.
  • Jackpot poker – jackpot nu på 84. 684 kr.
  • Leprechaun goes to Hell – jackpot på 24. 594 kr.
  • Golden Goal – jackpot på 21.193 kr.
  • Gift Shop – jackpot på 21.193 kr.
  • Speed Cash – jackpot på 21.193 kr.
  • Bell of Fortune – jackpot på 21.193 kr.

Jeg har ikke helt gennemskuet, hvorfor jackpotten på de nederste 4 spil er den samme, men måske er netop de fire spil linket på en eller måde, så de deler jackpot.

Spilleautomaterne hos BingoSjov er ret så flotte. Selv om jeg jo mest er til bingo, så er jeg ret vild med flere af automaterne. Der er noget for enhver smag, og det uanset om man er til nuttede dyr eller lyserøde blomster. Jeg er nok selv mest til action spil Crime Scene, Gunslinger og Space Race for eksempel.

De uovertrufne spil fra NetGen Gaming som Psyco, Judge Dread, eller Ghostbusters fra IGT eller det vildt flotte Dracula fra NetEntertainement er også nogle af mine favoritter. Selvom om alle slotspil er bygget op på samme måde, så er det fedt, når man kan relatere til indholdet på en eller anden måde.

Jackpots på de ovenstående spil gør det ekstra sjovt at spille. Det er ikke til at sige, hvornår jackpotten udløses, det er helt og aldeles et spørgsmål om held, men med så store beløb, er det da fedt at være med. Det er jo ligesom når man spiller lotto. Her får du bare lov til aktivt at blive underholdt med dit spil imens.

Er du i tvivl om, hvad du synes om spilleautomaterne hos BingoSjov, så skal du ikke fortvivle, for du kan prøve dem alle sammen helt gratis. BingoSjov har sammen med BingoSlottet og BalletBingo indført en Spil for Sjov funktion, så du kan afprøve slotspil inden du hælder penge på dem. Knappen til Spil For Sjov er lige under Spil Nu knapperne på selve spillets ikon.

Jeg indrømmer, at for mig er det en vigtig ting. Det går utrolig hurtigt nogle gange med at spinne og symbolerne kører derud af, og så er det faktisk fedt, at kunne prøve spillet lige så mange gange jeg har lyst, så jeg ikke er i tvivl om hvornår jeg skal satse eller holde, når jeg rigtigt er i gang.

Rigtig god fornøjelse med spilleautomaterne – jeg krydser fingre for, at lige netop du vinder jackpotten – hvis det altså ikke lige skulle være mig! 🙂

Vil du læse mere om BingoSjov eller nogle af de andre spillesteder, så tag et smut hen på Bingosiden.dk, hvor der er detalerede anmeldelser af dem alle sammen.

God bingoweekend!

Klaus

BingoSjov har kæmpe jackpots
5 (100%) 1 Stemme