Bingohallen.dk er åbnet!

Bingohallen.dk er åbnet!

Så skete det endelig – dét vi bingo-elskere havde gået og ventet så længe på. Klokken slog tolv midnat og 2018 tog sine spæde skridt over det ganske land… og dermed blev loven sat i kraft. Den lov, der fortæller os, at vi kan få lov til at spille bingo for penge, ligeså meget, som vi har lyst til.

Bingo er nu endelig sidestillet andre casinospil, spilleautomater, enarmede tyveknægte og lignende gambling. Det betyder for os, der kan lide at spille bingo, at det bliver meget lettere, at finde god bingo, med ordentlige præmier og jackpots og endda flere steder.

Den helt store nyhed i dag er, at Bingohallen.dk endelig er åbnet. Spillehallen.dk annoncerede i slutningen af året, at en ny side ville blive lanceret og jeg er da meget spændt på, hvad det hele kommer til at byde på.

Der er lagt stort an med reklamer i TV landet over for den nye side, Bingohallen.dk, og der er bliver der også givet et flot og gedigent velkomsttilbud på kr. 50,- som du kan spille for helt gratis, når du melder dig ind.

Lige nu er der lagt 4 bingospil på Bingohallen.dk. Du kan spille:

  • 90 banko
  • Stjernebingo
  • 75 bingo
  • Sapphire Bingo

Du kan spille på forskellige tidspunkter:

Kl. 11.00 – 18.00 75 bingo

Kl. 11.00 – 24.00 90 banko

Kl. 18.00 – 01.00 Stjernebingo

24 timer i døgnet Sapphire Bingo

De tre forskellige bingospil giver dig mulighed for at spille lige når du vil. Læs mere i anmeldelsen af Bingohallen.dk på vores søster side Bingosiden.dk.

Du kan også læse meget mere om de fire spil her.

Læs også om, hvor nemt det er at melde sig ind hos Bingohallen.dk , og hvordan du begynder at bruge af dine velkomspenge her.

Her på Letsbingo.dk siger vi “Velkommen” til Bingohallen.dk. Det er en fornøjelse, at der kommer mere bingo til os spilleglade danskere.

Og god fornøjelse til jer derude!

Klaus

 

Bingohallen.dk er åbnet!
5 (100%) 1 Stemme