Bingohallen åbner 1. januar 2018

Bingohallen åbner 1. januar 2018

Letsbingo.dk er hele tiden på udkig efter nye og spændende steder at spille bingo, og som langt de fleste, der læser med her ved, så venter vi spændt på at spilleloven lempes 1. januar 2018, og der bliver meget mere bingo til danskerne.

Eftersom mange casinoer holder kortene tæt ind til kroppen, kan vi mest spekulere i, om de åbner bingosektioner til nytår. Det er klart noget vi regner med, men vi ved ikke i hvilken form og heller ikke hvor meget.

Der er dog én ting, der er sikkert og vist, og det er, at Bingohallen bliver en realitet 1. januar. Hvad Bingohallen kommer til at byde på af gode spil og hvordan det hele kommer til at foregå, ved jeg intet om endnu. Det er ikke muligt at få et kig på Bingohallen.dks online platform endnu.

Det er helt sikkert, med de bingospil vi ser andre steder fra, at vi forventer os meget af Bingohallen. Navnet alene giver pondus, men lægger også et stort ansvar på stedets skuldre, for med sådan et navn, kan vi kun se frem til det bedste i bingoverdenen.

Jeg følger selvfølgelig med i udviklingen omkring Bingohallen.dk over det næste stykke tid, så du kan følge med her på Letsbingo.dk

Indtil da, kan du følge med her og få et indblik i alle de steder, jeg plejer at spille bingo. Mens vi venter, kan du for eksempel lige nu spille på Danske Spil Bingo, hvor der er masser af bingo i alle mulige afskygninger.  Et af mine favoritbingospil hos Danske Spil Bingo er Gamle Ole.

danske-spil-bingo-knap
Vind den helt store jackpot hos Danske Spil!

På Gamle Ole koster bingopladerne kun 3 kr. og der er som minimum 1000 kr. i jackpotpuljen. Det skønne ved online bingo er, at jeg kan spille bingo, når som helst. Der er tider på døgnet, hvor Danske Spil Bingo sløjfer et spil eller to, og det gør de kun, hvis der ikke er nok spillere til at det kan betale sig, at gå igang. Hvis ikke jackpotten udløses, så er det kun puljebeløbet, der er til fordeling.

Puljebeløbet er de penge der kommer ind, fra salget af bingoplader. Er der kun ganske få, der spiller, til en bingopladepris af 3 kr. bliver der ikke meget i puljen til eventuelle bingovindere, og så sløjfer Danske Spil Bingo spillet.

Bliver dit spil sløjfet, skal du ikke lukke computeren ned i bar skuffelse. Istedet kan du finde et af de andre spil som 1 Krone Bingo, Stjerndrys eller Mega Jackpot.

Hav en skøn bingodag derude!

Klaus

Bingohallen åbner 1. januar 2018
5 (100%) 1 Stemme