Bingobrevet fra Bingohallen.dk giver bonus

Bingobrevet fra Bingohallen.dk giver bonus

Bingohallen.dk er nok så ny på markedet, men giver god og klassisk bingounderholdning til online bingospillere. Selvom jeg har skrevet om Bingohallen før, så handler det denne gang om, hvad Bingobrevet, som er en slags nyhedsbrev / bingoklub som Bingohallen præsenterer sine spillere for, kan byde på.

Med et såkaldt medlemsskab af Bingohallen, bliver du som medlem af Bingobrevet  informeret om alt det spændende, der foregår på siden. Der informeres via et ugentligt nyhedsbrev om kampagner, turneringer og generelle tilbud.

Fra start af, er der bonus at hente med Bingobrevet. Du får 50 kr. i gratis gave bare ved åbning af en spilkonto. Det gælder for alle nye kundere og har egentligt ikke noget med Bingobrevet at gøre, selvom Bingohallen.dk skriver det er en af bonusserne ved Bingobrevet. Til gengæld får du 100 kr. i bonus på din konto, når du har foretaget 1. indbetaling og det gælder altså kun, hvis du har tilmeldt dig Bingobrevet.

For at blive tilmeldt skal du, efter du har åbnet din spilkonto, gå ind under “Konto”. Herunder bekræfter du, at du vil modtage nyhedsbrevet, og så er du tilmeldt.

Bingobrevet kommer i din indbakke en gang om ugen og fortæller dig, hvornår der er gratis spins på bestemte spilleautomater, hvornår der er særlige tilbud eller bingoturneringer.

I april måned er der for eksempel en særlig bingoturnering, der kører hver aften mellem kl. 20 og kl 22. Det hedder Money Mountain og foregår i bingorummet Sapphire. Money Mountain turneringen er klassisk bingo med en stigende pulje, der lægger ud med 160 kr. kl. 20 og kan ende op på 800 kr. inden aftenen er omme. Puljen øges hvert 5. minut aftenen igennem.

Bingobrevet fra Bingohallen.dk giver bonus

Det er den slags nyheder, der kommer ud med Bingobrevet, så det er på mange måder en god idé at tilmelde sig, for hvis ikke du går ind og spiller på Bingohallen.dk særlig ofte, så går du glip af den slags gode kampagner.

Vil du vide mere om Bingohallen.dk kan du læse anmeldelsen på vores søsterside Bingosiden. dk her.

Jeg har også tidligere skrevet om Bingohallen.dk, da stedet åbnede i januar. Du kan læse indlægget her.

Rigtig god bingo-onsdag til jer alle!

Klaus

Bingobrevet fra Bingohallen.dk giver bonus
5 (100%) 5 Stemmer