Overblik: Her finder du de største bingo præmier

Overblik: Her finder du de største bingo præmier

Hvis man vil vinde rigtig store penge,så er det selvfølgelig lotto, man forsøger sig med, selv om de fleste er klar over, at chancerne for rent faktisk at vinde er forsvindende små.

De bliver noget større i andre former for spil – heriblandt bingo, men gevinsterne bliver naturligvis også tilsvarende mindre. Alligevel kan man faktisk vinde ganske flotte bingo præmier, og det er en af vores fornemste opgaver, at fortælle dig, hvor du finder de største. Derfor kommer her en lille oversigt over nogle af de største bingo præmier i Danmark.

Guide til de største bingo præmier

Mega Jackpot

Det er egentlig ikke så vanskeligt at regne ud, hvor de største bingo præmier skal findes, for siden 2012, er det kun Danske Spil, som har måttet udbyde bingospil om penge. Derfor er det selvfølgelig også her du finder de største bingo præmier.

Og den største af dem alle hedder Mega Jackpot. Det er svært at sige, hvor meget du kan vinde i Mega Jackpot, for jackpotten fortsætter med at vokse, indtil den bliver udløst af en heldig spiller. det sker, hvis pladen bliver fyldt ud inden for 50 numre.

Selv om vi ikke kan fortælle dig på forhånd præcist, hvor meget du kan vinde i Mega Jackpot, så er det dog helt sikkert, at du bliver mindst 30.000 kr. rigere, hvis det bliver dig, der udløser jackpotten. det er nemlig det beløb den starter på, hver gang den bliver udløst, så den bliver aldrig mindre.

Mega Jackpot kan spilles hele døgnet rundt, og hvis der bare er spillere nok, der har købt en bingoplade, så starter der et nyt spil hvert 6. minut. Prisen for at være med i Mega Jackpot er 30 kr.

BingoBoxen

BingoBoxen er det eneste bingospil i Danmark, som kan konkurrere med Mega Jackpot om at give dig den største bingo præmie, og det er selvfølgelig også Danske Spil Bingo, der står bag dette spændende spil.

Det gør de i samarbejde med Kanal 5, hvor du kan følge med, når der bliver trukket bingo numre ud. Det sker dog kun en enkelt gang om ugen, nemlig søndag kl. 12.10, og på den måde er BingoBoxen lidt speciel.

Gevinsterne fejler dog ikke noget, for en enkelt vinder med fuld plade kan som regel se frem til en bingo præmie på omkring de 30.000 kr. – nogle gange lidt mindre og nogle gange lidt mere. Dermed er BingoBoxen næsten fuldt på højde med Mega Jackpot hvad præmien angår. Det koster 25 kr. at være med, og pladen skal være registreret senest kl. 11.

Det er ikke kun TV-bingo aspektet, der gør BingoBoxen speciel. Spillet i sig selv er også noget for sig selv. Du skal selv vælge 18 numre i fem forskellige kolonner. Dog er det forudbestemt, hvor mange numre du skal vælge i hver kolonne.

Men hvor normale bingo spil handler om først at få en række, så to osv., så handler første omgang i BingoBoxen om at få fyldt centrum – altså de ni felter i midten – ud. Derefter er det rammen, som skal udfyldes, og til sidst spilles der naturligvis til fuld plade. Der er gevinster til alle, som får hhv centrum eller rammen fyldt, inden spillet er slut, men præmien er endnu større for de første spillere, der når dertil.

Prøv disse to eller nogle af Danske Spils andre muligheder med store bingo præmier. Der er masser af forskellige muligheder, og der starter nye spil hvert 6. minut døgnet rundt. Du har endda mulighed for at spille gratis.

God fornøjelse!

Giv din vurdering