Ballet Bingo

Ballet Bingo

Hos Ballet Bingo kan man spille gratis bingo har jeg fået nys om. Det skal jeg naturligvis have afprøvet, og du kan følge med her, hvordan det fungerer!

Allerførst skal jeg naturligivs have åbnet en spilkonto hos Ballet Bingo. Det er ret nemt og foregår sådan her:

På første side, skal jeg indtaste navn og fødselsdato – ja, faktisk skal de have hele mit cpr. nr.  Dernæst skal jeg finde på et brugernavn og en adgangskode.

På anden side, skal jeg skrive telefonnummer og adresse samt e-mail. Og så er kontoen åbnet. Det er jo nemt nok. Jeg modtog med det samme en e-mail, hvor man får at vide, at inden for 30 dage skal man logge ind på sin nye spilkonto med sit nem-ID, for at verficere den.

Efter jeg har oprettet min konto hos Ballet Bingo, kan jeg spille alle spil – også bare for sjov! Selvom jeg er mest interesseret i bingospillet, så kan jeg altså afprøve alle spilleautomaterne, uden at det koster mig noget.

For eksempel er der en del julespil, som selvfølgelig er sjove her i december måned.

 • Merry Christmas
 • Christmas Joker
 • Secrets of Christmas
 • Fruit shop Christmas edition
 • Holiday season
 • Taco Brothers saving Christmas
 • Jolly’s gift
 • Foxin Wins – A very merry Christmas
 • og mange flere…

I forhold til andre spillesider, er det her en ret betragtelig portion julespil. Måske er det mit bingo-hygge-gen, der træder i kraft her, men jeg har en forkærlighed for julen og dens rolige stunder. Varm gløgg erstatter den sædvanlige kaffe, der er julemusik i radioen og lys i vinduerne. Det bliver ikke meget hyggeligere og på samme måde som jeg hygger mig med bingospil i min varme stue, så hygger jeg mig også med julespillene hos Ballet Bingo.

Foxin Wins fra NetEntertainment har 5 tromler med 3 rækker. Ræven med nissehuen er Wild og giver gode bonusser. Ræveungerne omdanner flere symboler til Wild. Hvis du spiller for sjov, kan du se, hvad det hele handler om.

Gratis Bingo

Gratis Bingo hos Ballet Bingo kan kun spilles om aften mellem kl. 20 og 21.00. Til gengæld er det hver aften i løbet af ugen. Bingospillet bliver åbnet op 10 minutter før det går i gang. Det er helt gratis at være med og jeg kan alligevel vinde pengepræmier. Det er da lige et spil for mig!

Spil gratis og vind pengepræmier:

 • Pladen fuld giver 30 kr. 
 • 1 række giver 10 kr. 
 • 2 rækker giver 20 kr.

Er der flere, der får bingo eller har 1 eller 2 rækker, så fordeles præmierne mellem dem.

Det er dejligt at finde flere bingospil, ikke mindst for variationens skyld. Gratis Bingo er en rigtig god og sjov måde at spille bingo på og top-feature’en er selvfølgelig, at det er gratis og at man kan vinde noget alligevel.

Hvis der skulle være en down-side til et gratis spil om penge, så kan det kun være, at Gratis Bingo kun kan spilles  på ét tidspunkt om dagen. Den ene time om aften sætter jeg gerne af til spillet hver aften.

Skal du også spille med hos Ballet Bingo? Tryk på linket her, for at åbne en gratis spilkonto, så du kan komme igang med at spille allerede i aften!

Vil du vide mere om Ballet Bingo, kan du læse Bingosiden.dks anmeldelse af bingohallen her.

Rigtig god bingo-aften til jer alle!

Klaus

Ballet Bingo
5 (100%) 1 Stemme