Alias – din spille profil

Alias – din spille profil

Da jeg havde oprettet min spilkonto hos Danske Spil Bingo og var klar til at udforske bingoverden set med en nybegynders øjne, fandt jeg hurtigt ud af, at jeg ikke kunne få lov til at være med i bingospillene uden et alias.

Det kan synes lidt mærkeligt, at man ikke bare kan få lov til at spille, når man har oprettet sig, men det er simpelthen for at beskytte dig og dine personlige oplysninger, at Danske Spil Bingo kræver, at du har et spillealias.

Hvad skal du bruge et alias til?

Først og fremmest skal jeg nok lige understrege, at du ikke skal være bekymret for, at dine personlige oplysninger ikke er sikrede. Danske Spil opbevarer dine oplysninger inklusiv dine betalingsoplysninger helt sikkert. Dernæst, så skal du bruge Nem-ID for at logge på din spilkonto. Så du kan være helt rolig – der er ingen, der får fingrene i dine oplysninger.

Men hvorfor skal du så bruge et spilalias, kan du måske spørge – og svaret er ganske enkelt: Det er for, at dit navn ikke fremgår nogen steder, når du spiller online bingo.

Når du vil spille bingo, og har købt spilleplader til et spil, så har du også mulighed for at være med i chatten. Og let’s face it – bingochatten er sjov og hyggelig, så hvem vil ikke gerne være med i den glade stemning? I stedet for at der står Klaus Jensen siger…. i chatten, så står der altså BingoBankoKlaus siger…. eller hvad du ellers har valgt som alias. Det er ikke for at gøre chatten upersonlig, men for at du kan være 100% anonym.

Det samme gør sig gældende, når du vinder. Har du vundet en række i løbet af spillet, så dukker der en boks op på skærmen, der viser at BingoBankoKlaus har vundet 30,46 kr. på 1 række. Når spillet er slut fremgår det også, hvem der har fået bingo på en hel plade, og hvem der har vundet sidegevinster.

Så med andre ord – dit alias er til for, at du kan spille trygt og være sikker på, at dine medspillere ikke kan se hvem du er og hvor meget du har vundet.

Læs hvordan du opretter et alias på Bingosiden.dk her.

Hav en god bingoaften!

Klaus

Alias – din spille profil
5 (100%) 1 Stemme