24.000 kr. i jackpot til fødselsdagsfest hos Danske Spil Bingo

24.000 kr. i jackpot til fødselsdagsfest hos Danske Spil Bingo

Jeg har skrevet en del om Danske Spil Bingo her på det sidste, og det fortsætter i dag, fordi Danske Spil Bingo holder fødselsdagsfest. Det er 12 år siden bingohallen åbnede sine døre for danske bingospillere, og det skal heldigvis fejres til gode for os, der trofast bruger siden.

En fødselsdagsfest skal jo fejres godt og grundigt og hos Danske Spil Bingo er det ikke os, der kommer med gaver til fødselaren, men omvendt. Der er masser af sjove spil og mulighed for at vinde en flot jackpot i hele perioden ind til den 11. november.

Gratis spilleplader:

Først og fremmest: tilmeld dig nyhedsbrevet! – Så får du tilbud om gratis bingoplader. Du skal bare tilmelde dig på Danske Spil Bingos hjemmeside med den e-mail adresse, der er tilknyttet din spilkonto. Det er nemt og enkelt, og så får du besked i din inbox, når du kan få gratis spilleplader.

Jackpots:

Dernæst kan du spille på Sjernedrys – det er her, den store jackpot på 24.000 kr. er i spil. Det foregår hver dag fra kl syv om morgenen til midnat på halve og hele timer.

Spil også på Gamle Ole hver kvart i og kvart over, hvor der er en noget mindre jackpot på højkant – den er på 2.400 kr. men det er skam også værd at tage med.

Chatspil:

Chatværterne er til at for gøre spillet ekstra hyggeligt, og det gør de også i løbet af dagen fra kl. otte til midnat. Der er de sædvanlige sjove chatspil, der i gang med masser af gevinster i form af kontanter eller bingoplader. Som noget særligt så udtrækkes der to vindere i løbet af dagen til et særligt Gavespil. Gavespillet kører fra 10-11 og fra kl. 20-23 hver dag.

Ekstra præmiepulje:

Fødselsdagen fejres også med en utroligt høj præmiepulje. Jeg tror aldrig, den har været så høj hos Danske Spil Bingo før. Der er mindst 300.000 kr. i præmiepuljen hos Stjernedrys og Gamle Ole. Det er jo sådan, at når der er købt bingoplader, så vokser præmiepuljen, og der bliver helt sikkert købt flere bingoplader end normalt på grund af de spændende fødselsdagstilbud og den store jackpot, så derfor vil den utvivlsomt vokse sig større end de 300.000 kr.

Langt det meste fødselsdag-halløj foregår i de to bingorum Stjernedrys og Gamle Ole. Priserne for en bingoplade hos Stjerndrys er på 18 kr. mens den hos Gamle Ole er nede på de 3,40 alt efter, hvornår du spiller. På de mest populære tidspunkter, er priserne lidt højere.

Det er sjældent, der er så mange kontanter at vinde, når man spiller bingo, så derfor er det også om at udnytte muligheden, mens den er der. Og det fedeste af det hele er – jeg hygger mig jo med bingo alligevel.

Læs om alle Danske Spil Bingos særlige features og velkomsttilbud på vores søsterside Bingosiden.dk, der har lavet en anmeldelse af bingohallen. Klik her – for at gå til anmeldelsen.

Rigtig god bingo-weekend!

Klaus

24.000 kr. i jackpot til fødselsdagsfest hos Danske Spil Bingo
5 (100%) 4 Stemmer