10.000 kr. Freeroll hos Nordic Bet

10.000 kr. Freeroll hos Nordic Bet

Det er ikke helt almindeligt, at jeg skriver om poker her på siden, men med 10.000 kr. freeroll hos Nordic Bet i den kommende weekend, så skal I naturligvis høre om det!

Jeg er ikke nogen pokerhaj, faktisk er jeg så langt fra det som det er muligt at være.

Men det er helt sikkert, at nogle af jer læsere, er vilde med kortspil og måske ligefrem rigtig gode til at spille poker. Og I skal ikke snydes for Nordic Bets vilde weekendtilbud.

10.000 kr. freeroll er poker uden økonomisk risiko. Du kan spille om rigtige præmiepenge, uden at indbetale noget selv, så uanset om du er en pokerhaj eller nybegynder som mig, så kan du kaste dig over Nordic Bets turnering på søndag.

Spil No Limit Texas Hold’EM med 10.000 freeroll

Turneringen hos Nordic Bet starter søndag den 16. september kl. 19.00 og der spilles frem til 19.30. Spillet er ekstraordinært udelukkende for danske spillere.

Spillet, der spilles er: No Limit Texas Hold’Em Poker. At spille No limit betyder, at du selv bestemmer, hvor meget du better og raiser i spillet. Læs mere om No Limit her du kan også finde mere viden i Texaspoker.dks artikel NL Hold Em begynderguide.  Blind levels er 10 minutter.

At spille freerolls er en fantastisk måde at øve sig på, uden at risikere egne penge. Texaspoker beskriver , at der er 3 typer, der spiller freerolls: de, der spiller for at øve sig, dem der spiller for at afreagere og endeligt dem, der spiller for at vinde.

I en freeroll er det vigtigt at tænke på, ikke at spille for sikkert (tight hedder det i pokersprog), men at spille mere modigt for at optjene gevinster. Der er freeroll i et begrænset tidsrum, så det er om at satse.

For at være med i freeroll turneringen hos Nordic Bet kræver det udelukkende, at du har oprettet en spilkonto hos dem. Det koster intet, og kræver heller ikke, at du har indsat penge på spilkonto. Du spiller altså gratis med muligheden for at vinde dejlige kontanter.

Du kan åbne din spilkonto ved at klikke på linket her:

Åbn en spilkonto hos Nordic Bet.

Jeg vil anbefale, at du læser mere om Nordic Bet hos Texaspoker, der som altid har lavet en flot og detaljeret anmeldelse af casinoet. Klik her – for at gå til anmeldelsen. Men endnu vigtigere end at besøge Nordic Bet anmeldelsen er, at bruge tid på Texaspokers enorme viden. Det er nemlig siden, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål om Poker, så tag et grundigt kig på siden.

Rigtig god bingo-weekend til jer alle derude – eller Happy Freeroll søndag, hvis du tager dit et spil poker!

Klaus

 

10.000 kr. Freeroll hos Nordic Bet
5 (100%) 5 Stemmer